Ήταν λίγο πολύ γνωστό από την ώρα που ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε ζητήσει την ανανέωση συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, μετα τον τραυματισμό του. Ο λόγος για τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος δεσμεύεται με την ΑΕΚ για ακόμη 4,5 χρόνια (έως το καλοκαίρι του 2022), με τις απολαβές του να κυμαίνονται περίπου στις 600.000 ευρώ για κάθε χρόνο. Η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ εχει ως εξης:

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την υπογραφή νέου συμβολαίου συνεργασίας με τον αρχηγό μας, Πέτρο Μάνταλο, μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Περιμένουμε, πλέον, τον ηγέτη της ομάδας μας γρήγορα κοντά μας, σιδερένιο και δυνατό, με το περιβραχιόνιο στο χέρι προκειμένου να την οδηγήσει στο νέο μας γήπεδο και στην κατάκτηση όλων των αγωνιστικών στόχων της.”

Στο μεταξύ στην πατρίδα του βρίσκεται ο Γιάκομπ Γιόχανσον μετά την απόφαση του να υποβληθεί σε χειρουργείο. Ο μέσος της ΑΕΚ θα κάνει σήμερα επέμβαση για την αποκατάσταση της ρήξης προσθίου χιαστού, την οποία υπέστη στον αγώνα Ιταλίας-Σουηδίας. Από εκεί και πέρα θα ξεκινήσει μια μακρά περίοδος αποθεραπείας ώστε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.