Στους 19 έχουν ανέλθει, πλέον, οι νεκροί από τις καταστροφικές πλημμύρες της δυτικής Αττικής, ενώ δύο παραμένουν οι αγνοούμενοι.


Οι δυο τελευταίοι νεκροί που ανέβασαν τον αριθμό των θυμάτων, είναι 59χρονος και 29χρονος, που αγνοούνταν. Οι σοροί τους εντοπίστηκαν το πρωί από στελέχη του λιμενικού σώματος στη θαλάσσια περιοχή της Ελευσίνας. Η μία από τις σορούς είχε σφηνωθεί σε δύσβατο σημείο στον βυθό της θάλασσας και χρειάστηκε η συνδρομή των ανδρών της ομάδας υποβρυχίων αποστολών προκειμένου να ανασυρθεί.

Οι δύο άτυχοι άνδρες που μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο νοσοκομείο για νεκροψία νεκροτομή αναγνωρίστηκαν από τους οικείους τους.

Νωρίτερα ανασύρθηκε άνδρας, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, σε εξωτερικό χώρο, κοντά στο αμαξοστάσιο του δήμου Μάνδρας Αττικής, μίας από τις περιοχές που επλήγησαν από τις φονικές πλημμύρες. 

Η Πυροσβεστική έχει λάβει, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν από τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Τετάρτης στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Περάμου, των Μεγάρων και της Μάνδρας Αττικής, 984 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από υπόγεια κατοικιών και καταστημάτων, καθώς και μεταφορά ατόμων σε ασφαλή σημεία. Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν απεγκλωβισμοί 96 ατόμων από οικίες και αυτοκίνητα. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν είναι 155 πυροσβέστες με 46 οχήματα, ενώ έχουν συγκροτηθεί 56 συνεργεία για την αντιμετώπιση των περιστατικών. Παράλληλα, σε επιφυλακή βρίσκονται όλες οι Υπηρεσίες της Αττικής ενώ υπήρξε και ενίσχυση αυτών από πυροσβέστες από την Στερεά και την Δυτική Ελλάδα.