Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με βάση το αποτέλεσμα του αγώνα στην Πάτρα. Το τελικό 1-1 μπορεί να θεωρηθεί δίκαιο, σε γενικές γραμμές, αν και η ομάδα του Ουζουνίδη δεν φόρτσαρε, ούτε και ανέβασε στροφές.
Η Παναχαΐκή ήταν αυτή που δημιούργησε την πρώτη μεγάλη φάση του ματς, όταν την γυριστή κεφαλιά του Φουρλάνου, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Αργυρόπουλου, έδιωξε σε κόρνερ εντυπωσιακά ο Βλαχοδήμος. Ο Παναθηναϊκός πήρε κεφάλι στο σκορ στο 29' οταν ο Χατζηγιοβάνης βγήκε στην αντεπίθεση, έκανε το γύρισμα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Χίλιεμαρκ με όμορφο πλασέ νίκησε τον Χαλκιά για το 1-0! Στο 39' η γηπεδούχος ομάδα κέρδισε πέναλτι, όταν ο Ινσούα ανέτρεψε τον Αργυρόπουλο . Σωστή η υπόδειξη του διαιτητή Μπλάνα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Αργυρόπουλος ισοφαρίζοντας σε 1-1. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στην επανάληψη, αλλά και πάλι ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που διατηρούσε τον έλεγχο καθώς δεν ένιωθε έντονη πίεση από τους γηπεδούχους,
Παρα ταύτα στο 93' η Παναχαική θα μπορούσε να είχε σημειώσει και άλλο γκολ, όταν ο Πολίμος ύστερα από κόρνερ, έκανε το σουτ στην κίνηση στην περιοχή αλλά ο Βλαχοδήμος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. 

Παναχαϊκή: Χαλκιάς, Πολίμος, Μπουτζίκος, Σωτηράκος, Μακρυδημήτρης, Φουρλάνος, Αργυρόπουλος (74’ Ελευθεριάδης), Πολυχρόνης (65’ Μουστακόπουλος), Μασούρας, Κυνηγόπουλος, Σπανός (77’ Αντωνακόπουλος)

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Ινσούα, Κουτρουμπής, Ρέις, Δώνης, Χίλιεμαρκ (75’ Τζανδάρης), Αυλωνίτης, Λουντ (56’ Άλτμαν), Κολοβέτσιος, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας (65’ Εμμανουηλίδης)