Μεγάλη και άνετη νίκη για την Βέροια η οποία έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και πέρασε από την Λάρισα κερδίζοντας το τοπικό Απόλλωνα με 3-1.
Η Βέροια μετά τη ήττα της πρεμιέρας από τον Απόλλωνα ήθελε πάση θυσία την νίκη και τα κατάφερε χωρίς μάλιστα να πιεστεί σε κανένα σημείο του αγώνα. Είναι χαρακτηριστικό πώς οι φιλοξενούμενοι επέβαλαν τον ρυθμό τους και διαχειρίστηκαν με άνεση το παιχνίδι. Προηγήθηκα νωρίς, ισοφαρίστηκαν και σε διάστημα δέκα λεπτών καθάρισαν το παιχνίδι. Βέβαια η Βεροια ευτύχησε να ανοίξει το σκόρ μόλις στο ' με τον Μπαστιάνο, αλλά παραδόξως αρκέστηκε εκεί, με αποτέλεσμα στο 71' να ισοφαρίσει ο Τσιλούλης. Οι φιλοξενούμενοι δεν τα έχασαν και με γρήγορη αντίδραση καθάρισαν το παιχνίδι, αρχικά με τον Νύκταρη στο 81' και στην συνέχεια με τον Βανκεβάι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Συμπερασματικά η ομάδα του Χααλαμπίδη ηταν κατά πολύ καλύτερη και κέρδισε δίκαια, αν και αγχωσε τον εαυτο της. 
Στις εξέδρες του γηπέδου και ο ο νέος τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, Νίκος Θεοδοσιάδης. Χωρίς λάθη η διαιτησία του κ. Ρούσου.
Απόλλων Λάρισας (Κ. Μαργαρίτης): Κραβαρίτης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Χατζής, Σουλίδης (68′ Τσιλούλης), Αγρόδημος (73′ Βουτσιάς), Σαχινίδης, Καρατσάνης, Μαυριάς.
Βέροια (Α. Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Κοζάκης, Δαμιανάκης, Κοζάκης, Λάσκαρης, Σουλιώτης, Μπλέτσας, Λίταινας (70′ Νύκταρης), Ουνγιαλίδης (65′ Βάλις), Μπαστιάνος, Βανκεβάι.