Σπουδαία νίκη σημείωσε η Λάρισα επί του Απόλλωνα με 1-0 προσθέτοντας ένα ακόμη τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Στο 34’ η Λάρισα έκανε την πρώτη μεγάλη φάση με τον Λεοζίνιο το πλασέ του οποίου απέκρουσε ο Τσόβιτς , ενώ νωρίτερα θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει με τον Ναζλίδη και τον Λεοζίνιο σε δυο φάσεις. Στην εκπνοή του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ, όταν ο Ανιέτε στο δεύτερο δοκάρι ανενόχλητος έστειλε τη μπάλα έξω. Στο 85’η Λάρισα λυτρώθηκε οταν ο Περόνε γύρισε την μπάλα, ο Ντέλετις σούταρε απευθείας νικώντας τον Τσόβιτς. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων μπορούσε να ειχε ισοφαρίσει ο Κιταμπάλα, αν ο Λαγός δεν του έπαιρνε την μπουκιά απο το στόμα.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας (83΄ Μασούρας), Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Λαγός, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Κριζμάν, Λεοζίνιο (65΄ Περόνε), Ναζλίδης (87΄ Μπάλλας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ζόραν Βούλιτς): Τσόβιτς, Κοντοές, Παπάζογλου, Μπιτζιμίν, Κούρος, Χουάρες (88΄ Κιταμπάλα), Κονέ, Αλμπάνης (83΄ Μάατσεν), Ανιέτε, Μάατσι, Καστιγέχος (75΄ Κύργιας).