Σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα Λεβαδειακός και Λαμία ανεδείχθησαν ισόπαλοι χωρίς γκολ.
 
Η πρώτη καλή στιγμή ανήκει στον Λεβαδειακό, στο 7' όταν ο  Τσαμπούρης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μεντί πήρε την κεφαλιά απ' το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω απ' την εστία του Παπαδόπουλου. Στο 16' και πάλι ο  Τσαμπούρης εκτέλεσε το φάουλ, ο Τριποτσέρης πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Σέζος υπέδειξε επιθετικό φάουλ του Μεντί στον Αναστασιάδη. Η Λαμία δεν μπόρεσε σε αυτό το διάστημα και έως το τέλος του ημιχρόνου να δημιουργήσει κάποια καλη φάση.
 Αντίθετα στο  43' ο Λεβαδειακός άγγιξε το γκολ, όταν ο Τσαμπούρης εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα πέρασε απ' όλους, κατέληξε στον Τριποτσέρη, ο οποίος έκανε την προβολή, αλλά η μπάλα "τράνταξε" το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου! Και στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, ο Λεβαδειακός είχε την κατοχή αλλά χωρίς κάτι σπουδαίο. Στο 62' ο  διαιτητής Σέζος αποβάλει τον Τζάκσον Μεντί με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ πάνω στον Βασιλαντωνόπουλο. Από το σημείο αυτό και εως το τέλος ουτε ο Λεβαδειακός, ούτε η Λαμία  έδειχναν διατεθειμένοι να ρισκάρουν. Στο 93' ο βοηθός στην πλευρά των πάγκων δέχτηκε μια χαρτοταινία στον ώμο, ο Σέζος διέκοψε προσωρινά το ματς, που ολοκληρώθηκε κανονικά.
Χωρίς σοβαρά λάθη η διαιτησία του Αθανάσιου Σέζου του Συνδέσμου Κιλκίς. 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Μεντί, Μητρόπουλος, Νουάνκο (76' Νουάς) , Γιουσούφ, Μπελγκαζουανί,(73' Σουμίνιο) Τόνι Σίλβα (64' Φαβάρο) , Γιακουμάκης.


ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές):  Ν. Παπαδόπουλος, Κουτρομάνος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς (82' Αναστασόπουλος) , Ακόστα (59' Tσούκαλος) , Βασιλαντωνόπουλος, Πίτι, Βάντερσον (84' Φράγκος).