Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΗ υπάρχουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.


Συγκεκριμένα, από τις 08:00 έως τις 10:30 έχει σημειωθεί διακοπή ηλεκτροδότησης σε τμήμα του κέντρου της πόλης. Η διακοπή περιλαμβάνει την περιοχή που περικλείεται από την πλατεία Αριστοτέλους, την οδό Μητροπόλεως (από Αριστοτέλους ως Κ. Ντηλ), καθώς επίσης και το εμπορικό κέντρο ASSOS ODEON (Τσιμικσή 43).

Παράλληλα, από τις 10:30 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ. στο κέντρο της Θεσσαλονίκης δεν θα έχει ηλεκτρικό ρεύμα η περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Διαλλέτη (από Τσιμισκή ως Μανουσογιανάκη), Α. Καμάρα, Θεοτοκά και Δεσπεραί.

Στην περιοχή του Ωραιοκάστρου από τις 08:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ. θα μείνουν χωρίς ρεύμα όλοι οι οικισμοί Νέας Φιλαδέλφειας, Μεσαίου, Πετρωτού και Μονολόφου με όλα τα αρδευτικά κανάλια τους, το λατομείο Άτλας, ΜΑΚ FAST MIKE, η κεραία της Vodafone και της Cosmote, Ναίδριο, Αγίας Μαγδαληνής, τα βουστάσια Μονολόφου Θεοδούλη και Αργυρόπουλου, τα βουστάσια Πετρωτού Παναγιωτίδη, τα βουστάσια Μεσαίου Αμανατίδη, τα βουστάσια Ν. Φιλαδέλφειας Βαρτανίδης, Βαλασάκης, Σπανού, Καρατζά, Μορέλου, καθώς και τα αντλιοστάσια των οικισμών θερμοκήπιο Ταταρίνοβα.

Διακοπή ρεύματος θα σημειωθεί και στο δήμο Θερμαϊκού, στο δημοτικό διαμέρισμα της Περαίας, από τις 08:00 π.μ. έως τις 14:30 μ.μ. Χωρίς ηλεκτροδότηση θα μείνουν οι καταναλωτές των Δ.Κ. Περαίας και Ν. Επιβατών, που βρίσκονται εκατέρωθεν της Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης - Ν. Μηχανιώνας από την είσοδο της Περαίας (κλινική Πισσαλίδη) μέχρι την έξοδο των Ν. Επιβατών. Στην διακοπή συμπεριλαμβάνονται και όλοι οι καταναλωτές που βρίσκονται στην Άνω Περαία και στους Άνω Ν. Επιβάτες (δημαρχείο - εκκλησία - κ.λ.π.).