Μετά το ξαφνικό διαζύγιο με τον Ελγκέτα, η διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και όλα δείχνουν πώς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, θα βρίσκεται υπηρεσιακός προπονητής, στον πάγκο των πρωταθλητών.
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με αρκετούς ξένους προπονητές, την ώρα που ο Σέρβος Νικολιτς, που είχε πολλές συμπάθειες, ζήτησε χρόνο να απαντήσει ενώ και ο Ανδρεόπουλος, δεν μπορούσε να ανέβει Θεσσαλονίκη κυρίως λόγω ηθικών θεμάτων με τον Παναθηναϊκό.

Οπότε χωρίς πίεση η διοίκηση είναι σε ανοιχτή συζήτηση με ξένους προπονητές και από την Λατινική Αμερική. Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες , την ώρα που η συζήτηση για την απομάκρυνση του κόουτς έχει φουντώσει. Η διοίκηση του χρεώνει κακή διαχείριση υλικού, κυρίως στον αγώνα με τον Εθνικό, ενώ ο Αργεντινός κάνει λόγο για κλίκα που επηρέασε την διοίκηση στο να τον τελειώσει. 

Στον ΠΑΟΚ δεν μπαίνουν σε αντιπαράθεση, γνωρίζοντας πώς έπραξαν το καλύτερο δυνατό. Είναι βέβαιο πάντως, πώς το ΤΑΠ θα κάνει το κάνει το καλύτερο για το τμήμα. Το σενάριο πάντως για ξένο κόουτς είναι το πιο επικρατέστερο αυτή τη ώρα.

Στο άλλο θέμα που ανησύχησε τον κόσμο και έχει να κάνει με την άδεια από την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού, δεν ανησυχεί καθόλου την διοίκηση. Το θέμα είναι καθαρά γραφειοκρατικό και θα λυθεί σήμερα. Ο ΠΑΟΚ με τον Θανάση Κατσαρή δεν χρωστάει σε κανέναν και το θέμα προέκυψε από ασυνεννοησία που πέρασε στον ΠΑΟΚ χρέος της ΚΑΕ του 2002 όταν είχε μπει σε ειδική εκκαθάριση, μία εκκαθάριση που εκτός όλων των άλλων  η ΚΑΕ έχει ολοκληρώσει με επιτυχία. Λόγω της χθεσινής αργίας, ο ΠΑΟΚ θα τελειώσει το θέμα σήμερα.