Με μοναδικό στόχο τη νίκη, ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει στο Παλατάκι, την ομάδα της Κηφισιάς, για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League σήμερα το απόγευμα στις 18.00 στο paok sports arena.

Οι Πρωταθλητές, καλούνται να αφήσουν πίσω την ήττα-αποκλεισμό από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και να ξεκινήσουν ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, γεγονός που θα ανεβάσει την ψυχολογία τους, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Πολύ δε περισσότερο από τη ωρα που η λύση συνεργασίας με τον Ελγκέτα εκανε εν μέρει άνω - κάτω τη ομάδα. 

 Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ολοκληρώθηκε με μια προπόνηση το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ το πρωί της Κυριακής θα γίνει ενα χαλάρωμα στο paok sports arena. Ανακοίνωση κάλεσμα στο κόσμο της ομάδας, εξέδωσε ο Α.Σ. και το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ που καλούν τους φιλάθλους της ομάδας να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια όπως μόνο αυτοί ξέρουν!

Όπως αναφέραμε και στο χθεσινό φύλλο, επίσημα προπονητής στο ματς θα ειναι ο Στέφανος Μανιώτης (στατιστικολόγος της ομάδας) που όμως έχει τα τυπικά προσόντα ( κάρτα κλπ), αλλά δίπλα του θα είναι ο Γκόμεζ που δεν μπορεί να αγωνιστεί. Επί της ουσίας αυτός που θα δίνει εντολές θα είναι ο Γκόμεζ. 

Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Γεωργιάδης, Επόπτες: Ανθυμίδης, Δρανίτσας

Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Γραμματεία: Κουμπλή