Σε εντός έδρας ισοπαλία υποχρέωσε τον Λεβαδειακό ο ΠΑΣ Γιάννινα (1-1) στο ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 8ης αγωνιστικής της Super League.


Η αναμέτρηση στη βοιωτική πρωτεύουσα «σημαδεύτηκε» από την φάση του 73ου λεπτού, όταν μετά από εκτέλεσε κόρνερ ο Μαυροπάνος σκόραρε ανενόχλητος με κεφαλιά, δίδοντας ξανά το προβάδισμα στους Ηπειρώτες, ωστόσο, προς έκπληξη όλων στο γήπεδο, ο διαιτητής Τσαμούρης ακύρωσε το γκολ για επιθετικό φάουλ. Ακόμη κι από το τηλεοπτικό ριπλέι η φάση δεν δείχνει να δικαιώνει τον ρέφερι, καθώς Τζημόπουλος και Μητρόπουλος αλληλοσπρώχνονταν και το γκολ έπρεπε να μετρήσει. 

Ο ΠΑΣ κατάφερε να αιφνιδιάσει με τον Κόντεε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ωστόσο, οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να αντιδράσουν στο δεύτερο μέρος και με την κεφαλιά του Γιακουμάκη στο 63΄ να φτάσουν στην ισοφάριση.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γκολ: 63' Γιακουμάκης / 45+1 Κόντε

Λεβαδειακός (Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Μεντί, Αμαράλ (46' Μπελγκαζουανί), Νιάς, Μητρόπουλος, Τόνι Σίλβα (46' Γιακουμάκης), Γιουσούφ, Μπραντάο.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Μαυροπάνος, Ναδάλες, Λίλα, Τζημόπουλος, Γαρουφαλιάς (77' Νικολιάς), Γιάκος (87' Μανθάτης), Χαλκιαδάκης (87' Σολτάνι), Κόντε.