Γλίτωσε νέα «σφαλιάρα» εκτός έδρας ο Παναθηναϊκός. Το γκολ του Γκιγιέρμο Μολίνς στο 85΄ «έσωσε την παρτίδα» για το «τριφύλλι» απέναντι στη Λαμία (1-1), μία εβδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαϊδης».


Γκολ που μπήκε σε μία φάση όπου ο Βάντερσον, της Λαμίας, είχε πέσει στο έδαφος με κράμπα και οι γηπεδούχοι ζητούσαν να τηρηθεί το φερ πλέι και να βγει η μπάλα εκτός αγώνα, κάτι που , τελικά, δεν έγινε και μπήκε το γκολ της ισοφάρισης.

Σε ένα ακόμη εκτός έδρας ματς οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, τουλάχιστον για ένα ημίχρονο. Η εικόνα της ομάδας του Ουζουνίδη στο πρώτο 45λεπτο ήταν πραγματικά αποκαρδιωτική. Οι παίκτες συναγωνίζονταν ο ένας τον άλλο στα λάθη, δεν υπήρχε καθόλου καλή κυκλοφορία της μπάλας, ενώ και στην άμυνα οι Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, είχαν αρκετά προβλήματα.

Πάντως, τον Παναθηναϊκό τον ξέχασε και η τύχη. Το γκολ των γηπεδούχων ήταν... καραμπόλα (στο 37΄, από το κόρνερ του Πίτι και το σουτ του Βασιλαντωνόπουλου, ο Χουλτ στην προσπάθειά του να διώξει με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πάνω στον Κουλιμπαλί και στη συνέχεια αυτή κατέληξε στα δίχτυα του Βλαχοδήμου, παρά την προσπάθεια του Σουηδού να απομακρύνει), ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν και οριζόντιο δοκάρι με τον Μολίνς.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "ΔΑΚ Λαμίας"
Γκολ: 37' Χουλτ (αυτογκόλ)/84' Μολίνς

Διαιτητής:  Ζαχαριάδης (Μακεδονίας) Βοηθοί: Γρεβένης (Χαλκιδικής), Νικολαΐδης (Μακεδονίας)
4ος: Γρατσάνης (Τρικάλων)
Κίτρινες: Όμο 27’, Πίτι 45’, Μουνιέ 55’, Κουκόλης 57’, Μολίνς 59’, Αναστασιάδης 73’, 79’ Καραγιάννης
Κόκκινες - / - 

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Ασίγκμπα (60’ Κουτρουμάνος), Μπλάζιτς, Όμο, Πίτι (65’ Καραγιάννης), Βασιλαντωνόπουλος, Ακόστα, Βάντερσον (85’ Ντακόλ).
Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος (71' Πίσπας), Κουτρουμπής, Χουλτ, Ρέις (46' Μουνιέ) Κουρμπέλης, Λουντ (63' Καμπέσας), Βιγιαφάνιες, Χίλιεμαρκ, Μολίνς.