Κάτω από προϋποθέσεις ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε τώρα να ήταν καβάλα στο άλογο, με βάση τα αποτελέσματα της αγωνιστικής.
Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης

Αλλά δεν είναι. Και δεν είναι γιατί πρώτος και καλύτερος φταίει ο ίδιος. Ναι, ο Κομίνης θα έπρεπε να αποβάλει Ανδρούτσο και Ανσαριφάρντ. Εντάξει, αλλά μια ομάδα με τέτοιο ρόστερ και κυρίως τέτοια ποιότητα παικτών  δε στέκεται σε αυτά.

Διαβάζοντας και κυρίως παρατηρώντας τις αντιδράσεις των Ολυμπιακών για την νίκη, παρατηρείς ότι, στην τελική, ούτε και οι ίδιοι πίστευαν ότι θα κέρδιζαν τον ΠΑΟΚ.  Ούτε και οι ίδιοι. Που πίστευαν πώς το ματς ( όπως έδειξε και το ξεκίνημα του, πάει αλλού).  Και το δικαίωμα αυτό (να γιορτάζουν δηλαδή)  τους το έδωσε ο ΠΑΟΚ.

Υπάρχει μια τάση αυτοκαταστροφής στον σύλλογο, αν κάτι δεν πάει καλά. Το έχω πει ένα εκατομμύριο φορές, πως η ιστορία  μας έχει διδάξει τόσες φορές , πως κανένας τίτλος δε χάνεται με μια ήττα.

Εδω μιλάμε για μαραθώνιο, όχι για 100 μέτρα. Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα πρέπει να διαχειριστεί την ήττα. Την αυτοκαταστροφή που παρουσιάζει όταν κάτι δεν του βγαίνει. Η ποιότητα αυτής της ομάδας ξεχειλίζει και θα φανεί στην συνέχεια. Απλά, με δεδομένο ότι Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν και Ευρώπη, θα έπρεπε τώρα ο ΠΑΟΚ να είχε αποσπαστεί βαθμολογικά. Θα έπρεπε.

Σε καμία περίπτωση δεν θα μπω στη συζήτηση για τον κόουτς. Μπορεί να έχω τις ενστάσεις μου, μπορεί, μπορεί, αλλά αυτός είναι ο προπονητής  με αυτόν συνεχίζουμε. Έως το τέλος. Όπως επίσης και το γεγονός πώς οι μεγάλοι σταρ της ομάδας έλαμψαν  δια της απουσίας τους σε αυτό το καθοριστικό ματς, που ψυχολογικά έδινε ένα βήμα περισσότερο.

 Ελπίζουμε να δικαιώσουν τις προσδοκίες του ΠΑΟΚτσήδικου κόσμου και κυρίως της διοίκησης, που ξόδεψε έναν πακτωλό εκατομμυρίων για να τους ντύσει στα ασπρόμαυρα. Ο καθένας στην ζωή κρίνεται. Και ο κόσμος του ΠΑΟΚ ξέρει να κρίνει, και να δικαιώνει αυτούς που μοχθούν και να λιδωρεί αυτούς που παριστάνουν τους τουρίστες.

Ας μην μας πιάνει πανικός λοιπόν, ούτε και απογοήτευση. Υπάρχει δρόμος ακόμη και συνήθως οι καλές και ποιοτικές ομάδες κερδίζουν τους τίτλους. Και στο φετινό πρωτάθλημα η πιο ποιοτική ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ. Όποιος αρνείται α το δεχτεί αυτό, καλύτερα να πάψει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο.

ΥΓ1
Εμετός για το πανό που σηκώθηκε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Εμετός. Θα έπρεπε ήδη να ειχε προχωρήσει σε συλλήψεις ο εισαγγελέας.

ΥΓ2

Τρέμει ο Ολυμπιακός την δύναμη του Ιβάν Σαββίδη. Για αυτό και αυτές οι σπασμωδικές κινήσεις, με τη επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ και του πανό που ανέβασαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Περισσότερο από κάθε άλλη φορά ο Ολυμπιακός ξέρει ότι εδώ τα ψέματα τέλειωσαν και ΚΥΡΙΩΣ εδώ ο αντίπαλος είναι σοβαρός.