ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Στην Αίγυπτο ο Γιάννης ΑμανατίδηςΤριήμερη επίσκεψη στην Αίγυπτο πραγματοποιεί ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχει σειρά συναντήσεων με πολιτικούς και θρησκευτικούς παράγοντες της χώρας.


Να υπενθυμίσουμε ότι στην Αθήνα στις 29 - 31 Οκτωβρίου διεξάγεται η 2η Διάσκεψη για τον θρησκευτικό και πολιτισμικό πλουραλισμό και την ειρηνική συνύπαρξη στη Μέση Ανατολή, μια πρωτοβουλία του ΥΠΕΞ και του υπουργού Εξωτερικών Ν. Κοτζιά, στη οποία η Αίγυπτος έχει εξαιρετική συμμετοχή.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του Υφυπουργού Εξωτερικών η έδρα του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, όπου θα γίνει δεκτός από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής, κ.κ. Θεόδωρο και στη συνέχεια θα απευθύνει χαιρετισμό στην παρουσίαση του λευκώματος «Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, 10 χρόνια από τα εγκαίνια του Πατριαρχικού Μεγάρου».

Ακολούθως, την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2017, ο κ. Αμανατίδης θα μεταβεί στη Χερσόνησο του Σινά, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στον Κυβερνήτη του Νοτίου Σινά, Gen Khaled Fouda.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]