Κριτική για το παιχνίδι της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ με την Αλοΐζιανς δεν μπορεί να γίνει. Το 37-14 τα λέει όλα και δεν σηκώνει καμία αμφιβολία, ότι επί της ουσίας, ο ΠΑΟΚ έκανε μια καλή προπόνηση, για τις υποχρεώσεις του στο Ελληνικό πρωτάθλημα.
Του Γιάννη Χατζηιωαννίδη

Ακόμη και η ρεβάνς του Σαββάτου στο ΔΑΚ Ευόσμου, θα επιτρέψει στον Στέλιο Σειρεκίδη να δώσει περισσότερο χρόνο στους παίκτες του, καθώς την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου ο "Δικέφαλος" έχει να δώσει ένα σπουδαίο ματς κόντρα στον Δούκα. Οπότε η πολυτέλεια της ευρείας νίκης στην Μάλτα, λύνει τα χέρια του Ελληνα κόουτς που θα ξεκουράσει βασικούς.

" Το σκορ πρόκρισης μας δίνει ενέργεια για τη συνέχεια κυρίως για τις υποχρεώσεις μας στην Ελλάδα." λέει ο Στέλιος Σειρεκίδης στην arenna press και συνεχίζει: " Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα στη συνέχεια. Δοκιμάσαμε διάφορα πλάνα μας στο Ευρωπαϊκό ματς είναι η αλήθεια. Βαδίζουμε καλά, παιχνίδι με παιχνίδι θα ανεβαίνουμε, δείχνουμε μια σταθερότητα. Θέλουμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη όσο περισσότερο γίνεται. Επιστρέψαμε τέσσερα χρόνια μετά και μας άρεσε η άνεση που κερδίσαμε αλλά και το Ευρωπαϊκό ματς. Ο ΠΑΟΚ είναι καταδικασμένος να παίζει σε υψηλό επίπεδο και σε μεγάλες διοργανώσεις".

* Tα εισιτήρια για τον Ευρωπαϊκό αγώνα του Σαββάτου θα κυκλοφορήσουν την Τετάρτη.

* Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναμενόταν στην Θεσσαλονίκη λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Κυριακής.