Το πρωτάθλημα διεκόπη και η εθνική ομάδα χάντμπολ, έκανε ήδη την πρώτη της προπόνηση ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2019, στο ΟΑΚΑ.

Η εθνική ομάδα θα δώσει φιλικο με το Λουξεμβούργο και στις 25 Οκτωβριου θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία στο Ρότερνταμ, και στις 29 θα υποδεχθεί την Τουρκία στο ΟΑΚΑ.

Το παρών στην προπόνηση εδωσαν οι: Τσιλιμπάρης, Παπαδιονυσίου, Κωστακίδης, Κανδύλας, Τζηράς (Ολυμπιακός ΣΦΠ/ Όμιλος Ξυνή), Ζαμπούνης, Μυλωνάς, Νικολαϊδης, Δομπρής, Συγγάρης (ΑΕΚ), Μούγιτς (Διομήδης Άργους), Μάλλιος (Μπούρσα- Τουρκία), Παπαδόπουλος (Χιλντεσχάιμ- Γερμανία).

Απουσίαζαν οι αθλητές Γουργούμης, Αραμπατζής, Αραπακόπουλος και Μωραΐτης, οι οποίοι πήραν μέρος στον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΣΕ Δούκα για την Handball Premier και απο σήμερα θα μπουν σε ρυθμούς προπόνησης, όπως και οι αθλητες που αγωνίζονται στη Ευρωπη, και ειναι οι: Μπασμαλής (Λιμόζ- Γαλλία), Λοΐζος (Κέρχενγκ- Λουξεμβούργο), Χερουβείμ (Ες- Λουξεμβούργο), Πασσιάς (Χιλντεσχάιμ- Γερμανία), οι οποίοι θα ενσωματωθούν στο Λουξεμβούργο.