[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Πολιτικός χαμός μετά το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλουΔε λέει να κοπάσει η θύελλα μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ταυτότητα αλλαγής φύλου. Και σήμερα είχαμε δηλώσεις επί δηλώσεων για το θέμα.


"Οι ΑΝΕΛ τήρησαν συνεπή στάση στο άρθρο 3 για την ταυτότητα φύλου και ψήφισαν σύμφωνα με την ιδεολογία τους", τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Μανταλένα Παπαδοπούλου, σχολιάζοντας τα περί ενδοκυβερνητικού ρήγματος. Απαντώντας, δε, στη ΝΔ για απώλεια της δεδηλωμένης της κυβέρνησης, υπογράμμισε ότι αυτό συμβαίνει μόνο σε περίπτωση πρότασης μομφής και κάλεσε όποιον ενδιαφέρεται να δει εάν η κυβέρνηση έχει τη στήριξη της πλειοψηφίας να προχωρήσει σε ανάλογη κίνηση.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου, υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν τριγμοί στην κυβερνητική πλειοψηφία μετά την ψηφοφορία για την ταυτότητα φύλου, εξηγώντας πως όλοι οι βουλευτές «γνωρίζουν σε ποιο κόμμα βρίσκονται και ποιες είναι οι θέσεις του».

Ανοιχτό το ενδεχόμενο επανεξέτασης των συμμαχιών μετά την αρνητική ψήφο των ΑΝΕΛ στο νομοσχέδιο για τη διόρθωση φύλου από τα 15 έτη και την θετική στάση του Ποταμιού, άφησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, για να μην υπογράψει το νόμο για την αλλαγή ταυτότητας φύλου από τα 15 έτη.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]