Τρελαίνει κόσμο ο Ατρόμητος που έκανε μία ακόμη μεγάλη εμφάνιση.
Η ομάδα του Περιστερίου , πέρασε και από το ΟΑΚΑ επικρατώντας με 1-0 της ΑΕΚ και βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή με 16 βαθμούς ( 4 νίκες και 4 ισοπαλίες). Την ίδια ώρα η ΑΕΚ είχε την πρώτη απώλεια βαθμών και παρέμεινε στην τρίτη θέση με 14 βαθμούς. 

Η γηπεδούχος ειχε τον έλεγχο κυρίως στο Α΄μέρος, αλλά δε είχε την φρεσκάδα άλλων αγώνων, αν και έκανε παιχνίδι. Ο Ατρόμητος άντεχε με άνεση και μάλιστα έβγαινε με αξιώσεις μπροστά. Στο 55΄ο Ατρόμητος  σημείωσε το μοναδικό γκολ που έκρινε τον αγώνα, όταν ο Βασιλακάκης σέντραρε από δεξιά, ο Ντάουντα έκανε το σουτ με το δεξί η μπάλα κατέληξε στην δεξιά γωνία του Ανέστη που δεν μπορούσε να αντιδράσει. 0-1. 

Απο το σημείο αυτό και μετά η ΑΕΚ ήταν συνεχώς στην επίθεση, έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης αλλα δεν μπορούσε καθώς ο Ατρόμητος ήταν πολύ καλά οργανωμένος πίσω.

Στο 75΄η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Μάνταλου, αλλά ο Παπαδόπουλος ήταν πολύ κοντά και έδειξε παίζετε. Στο 88΄ο Γιαννούλης έκοψε την μπάλα πριν αυτή φτάσει στο Μπακασέτα, που ήταν σε ευνοϊκή θέση. Η τελευταία φάση για τους γηπεδούχους έγινε στο 96' όταν ο Γαλανόπουλος δεν μπόρεσε να σουτάρει και οι αμυντικοί της ΑΕΚ έδιωξαν.

H ταυρότητα του αγώνα

Γήπεδο: ΟΑΚΑ


Γκολ: - / 55' Ντάουντα
Δοκάρια: 46' Μάνταλος / -

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος Βοηθοί: Αντώνιος Καρατζίκας, Ανδρέας Φωτόπουλος
Κίτρινες: 41' Λιβάγια, 45'+1' Μπακάκης, 55' Λαμπρόπουλος, 90' Τσόσιτς / 24' Μπουσούλατζιτς, 29' Κιβρακίδης, 45' Ντάουντα. 90' Ντιγκινί
Κόκκινες: - / -

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος (65' Γκάλο), Τσόσιτς, Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος (46' Μπακασέτας), Λιβάγια, Μάνταλος, Αραούχο (70' Πατίτο).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Βασιλακάκης, Μπουσούλατζιτς (86' Ζησόπουλος), Ντιγκινί, Ούμπιδες (64' Κυριακίδης), Ουάρντα, Ντάουντα (64' Καρασαλίδης).