Xωρίς κανένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει σήμερα το πρωί τη προετοιμασία του για τον αγώνα κόντρα στον Δούκα.
Το ματς θα ξεκινήσει στις 17.00 στο ΔΑΚ Ευόσμου και ο Στέλιος Σειρεκίδης δεν θέλει να σκέφτεται τίποτε άλλο πέραν της νίκης, καθώς ο Δούκας βρίσκεται έναν βαθμό πάνω απο τον ΠΑΟΚ στον βαθμολογικό πίνακα και με νίκη ο "Δικέφαλος" προσπερνά. Έτσι και αλλιώς ο Δούκας, είναι μια ομάδα με υψηλούς στόχους και η λογική λέει πώς οι δύο ομάδες θα συναντηθούν και πάλι στον δρόμο για το πρωτάθλημα και ίσως για το κύπελλο.

Περιττό να αναφέρουμε ότι οι αθλητές του ΠΑΟΚ χρειάζονται για ακόμη μία φορά τη μαζική στήριξη του κόσμου τους στον δεύτερο αγώνα των κυπελλούχων στη δυτική πλευρά της πόλης. Ο κόσμος που έχει βοηθήσει την ομάδα χάντμπολ σε όλες τις υποχρεώσεις και στο Ελληνικό πρωτάθλημα και στα Ευρωπαϊκά ματς. Πρέπει να σημειώσουμε πώς το ματς αρχικά ήταν προγραμματισμένο για τις 6 αλλά ύστερα από αίτημα της Αθηναϊκής ομάδας, θα ξεκινήσει στις 17.00.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από μια σειρά επιτυχών αποτελεσμάτων, καθώς έχει δυο νίκες στο θεσμό των Ευρωπαϊκών κυπέλλων και μια για το πρωτάθλημα, εκτός έδρας με την ΧΑΝΘ. Θέλει πάση θυσία τη νίκη σήμερα το απόγευμα για να επιβεβαιώσει για μια ακόμη φορά ότι είναι ομάδα που και φέτος θα πρωταγωνιστήσει στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Να προσθέσουμε σε όλα αυτά πως και η ψυχολογία είναι στα ύψη για την ομάδα του Στέλιου Σειρεκίδη. Στην αποστολή του ΠΑΟΚ επιστρέφουν οι Γκρκ και Καραγκιοζόπουλος που ήταν εκτός από το προηγούμενο παιχνίδι με την Αλοΐζιανς .