Οπωσδήποτε την νίκη θέλει ο Ολυμπιακός στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, κόντρα στον ΠΑΟΚ, που θα ξεκινήσει στις 8.30 στο «Καραϊσκάκης».
Οι ερυθρόλευκοι θέλουν πάση θυσία την νίκη για να μειώσουν στον ένα βαθμό τη διαφορά από τον πρωτοπόρο αυτή τη στιγμή ΠΑΟΚ, αλλά και για να δώσουν το μήνυμα πως το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει και θα παλέψουν μέχρι τέλους για να διατηρήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή και να πανηγυρίσουν το 8ο σερί τίτλο στην ιστορία τους. Ο Έλληνας τεχνικός του Ολυμπιακού Τάκης Λεμονής φανέρωσε τις σκέψεις του στην τελευταία προπόνηση της ομάδας για το πώς σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα, στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Έτσι κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Προτό, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Ομάρ, Μποτία, Νικολάου ή Σισέ και Φιγκέιρας (αντί του Κούτρη). Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα παίξουν ο Ρομαό, με τον Πάρντο στο ένα άκρο, τον Καρσελά πιθανότατα στο άλλο, τον Φορτούνη να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα, ενώ είναι πιθανό να ξεκινήσει και ο Οφόε.

Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα ο Ανσαριφάρντ, αν και ο Τζούρτζεβιτς είναι επίσης διαθέσιμος για τον Έλληνα προπονητή. Στο μεταξύ μιλώντας για το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Σέρβος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Γιάγκος Βούκοβιτς δήλωσε:

«Περιμένουμε να γίνει ένας ωραίος αγώνας. Επίσης περιμένουμε ένα γεμάτο Καραϊσκάκη. Μου αρέσει κάθε ντέρμπι. Είναι πολύ σημαντικά ματς. Ελπίζω όταν τελειώσει να έχουμε πάρει τους τρεις βαθμούς για τον κόσμο, για τον Ολυμπιακό. Αυτή είναι μία τέλεια ευκαιρία για εμάς να τους νικήσουμε και φυσικά για να τους πλησιάσουμε στη βαθμολογία. Είμαι σίγουρος ότι στα μισά της περιόδου θα είμαστε πρώτοι. Αρκεί να δουλέψουμε σκληρά».