Αλλάζει σήμερα το σκηνικό του καιρού καθώς θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε όλη τη χώρα. 


Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 Mποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση.

Αναλυτική πρόγνωση

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα στον Θερμαϊκό έως 6 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Στη δυτική Μακεδονία άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και βελτίωση από το βράδυ. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στη Θράκη, πιθανώς το πρωί στην ανατολική Μακεδονία, και πιθανώς το βράδυ στην Κεντρική Μακεδονία.
Άνεμοι: Στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα στον Θερμαϊκό έως 6 Μποφόρ. Στα ανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα στα βόρεια σταδιακή βελτίωση.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 Μποφόρ που σταδιακά από το βράδυ θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με βροχές και κυρίως από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το βράδυ στα ανατολικά θα είναι πιθανώς κατά τόπους ισχυρά.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 που βαθμιαία από το βράδυ και από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως από το απόγευμα και σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ που βαθμιαία από το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 25-10-2017 

Καιρός: Στα βορειοδυτικά γενικά αίθριος. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ανατολικά και νότια, όπου τα φαινόμενα θα είναι πρόσκαιρα ισχυρά.
Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο 7 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή πτώση στα ανατολικά.