Στο τελικό της στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με την Αλοΐζιανς. Στο πλαίσιο του Challenge Cup χάντμπολ.
Προβλήματα δεν υπάρχουν, ο Στέλιος Σειρεκίδης εχει αποφασίσει να δώσει χρόνο στους αθλητές που δεν έχουν μεγάλη συμμετοχή έως τώρα, καθώς ο ΠΑΟΚ επί της ουσίας έχει κλειδώσει την πρόκριση του στην επόμενη φάση. Υπάρχει φυσικά και με το μεγάλο ντέρμπι με τον Δούκα, όποτε ο κόουτς γνωρίζει πως να διαχειριστεί τους αθλητές του. Από την πλευρά τους οι παίκτες περιμένουν τον κόσμο στο κλειστό της Μίκρας για να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Χαρακτηριστικά ο Νίκος Νικολαίδης, δηλώνει: 'Επιστρέψαμε στην Ευρώπη μετά από χρόνια και θέλαμε ένα καλό ξεκίνημα. Εχουμε μεγάλους στόχους ως ομάδας, θέλουν να τους διεκδικήσουμε όλους και για αυτό προετοιμαζόμαστε σκληρά. Θέλω να καλέσω τον κόσμο μας να μας συμπαρασταθεί και σε αυτό το ματς , όπως γνωρίζει μόνο αυτός. Και στον Ευοσμο ηταν συγκλονιστικός και πρέπει να το αναφέρω αυτό. Μάλιστα μας γέμισε ικανοποίηση και μας εξέπληξε η παρουσία του κόσμου μας στην Μάλτα, δείγμα του πόσο στηρίζει το τμήμα και την προσπάθεια μας. Για αυτό τον κόσμο αξίζει να κάνουμε πολλά".

Να σημειώσουμε τέλος πώς ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι , σήμερα με προπόνηση στο κλειστό της Μίκρας.