Εξελέγη το νέο ΔΣ της ΕΒΖ από την έκτακτη γενική συνέλευση, χωρίς όμως να συγκροτηθεί σε σώμα. 
.


Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr, για πρόεδρος προαλείφεται ο κ. Παναγιώτης Αλεξάκης, πρώην πρόεδρος του Χρηματιστηρίου και μέλος κατά καιρούς σε αρκετά ΔΣ εταιρειών -σήμερα είναι στο ΔΣ της ΔΕΗ-, ενώ για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου προορίζεται ο κ. Παναγιώτης Καραχάλιος. Ο κ. Καραχάλιος είναι γεωλόγος, χρόνια υπάλληλος στην ΕΒΖ, και το τελευταίο του πόστο ήταν στην εμπορική διεύθυνση της εταιρείας. 

Τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ είναι ο κ. Γεράσιμος Τσιαπάρας ( είναι ο πρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν και ο μόνος που ήταν και στο προηγούμενο ΔΣ), ο κ. Ιωάννης Νενεδάκης, ο κ. Νικόλαος Παπαϊωάννου και οι κυρίες Στέλλα Καραγγιάνη και Κωστούλα Πατούχα. Η θητεία του νέου δ.σ. έχει ισχύ έως 20/10/2022.

Όπως αναφέρει το in.gr, το προηγούμενο ΔΣ είχε παραιτήθει σχεδόν σύσσωμο, καθώς διαφωνούσε με την πώληση των θυγατρικών στη Σερβία. Αποστολή του νέου ΔΣ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι να ολοκληρώσει το διαγωνισμό πώλησης της Σερβίας -αν και ο μοναδικός υποψήφιος, ο Σέρβος Μίοντραγκ Κόστιτς, μάλλον δεν ενδιαφέρεται πια- και να ανοίξει το εργοστάσιο στην Ορεστιάδα, ώστε να υποδεχτεί προς επεξεργασία τα τεύτλα των παραγωγών.  

Το in.gr επισημαίνει ότι η πώληση των θυγατρικών στη Σερβία είναι κομβική για τη διάσωση της μητρικής στην Ελλάδα, καθώς είναι προϋπόθεση για την αναδιάρθρωση των υποχρεώσεών της (κούρεμα) από την Τράπεζα Πειραιώς, αλλά και για τη χορήγηση των απαραίτητων κεφαλαίων κίνησης.