Σε φουλ ρυθμούς προετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με την Αλοΐζιανς ο όποιος ως γνωστόν θα διεξαχθεί το Σάββατο στο κλειστό της Μίκρας.
Ο Στέλιος Σειρεκίδης δεν έχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα ενώ αναμένεται να δώσει και πάλι χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, μια που η πρόκριση έχει κριθεί, και είναι μια καλή πρόβα ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Δούκα την επόμενη Τετάρτη. Παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Ευόσμου. 
Στο μεταξύ ο team manager και τεχνικός διευθυντής. Γρηγόρης Νατσιόπουλος, περιμένει τον κόσμο του ΠΑΟΚ να σταθεί στο πλευρό της ομάδας και στα δυο παιχνίδια που έρχονται: “Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ξέρει με μοναδικό τρόπο να στέκεται στο πλευρό της ομάδας και το απέδειξε όλα αυτά τα χρόνια που στέκεται δίπλα στο τμήμα. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ηταν συναρπαστικός και δεν συνέβη το παραμικρό, κάτι που παραδέχθηκαν όλοι.
Τους περιμένουμε το Σάββατο για να πανηγυρίσουμε την πρόκριση μας στον επόμενο γύρο και φυσικά την Τετάρτη στον Εύοσμο για το ντέρμπι με τον Δούκα. Είμαστε μια ομάδα δυνατή, που κυνηγά όλους τους στόχους και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε στο τέλος .”