ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Μητσοτάκης: Ν.Δ. ίσον νέες δουλειές


«Νέα Δημοκρατία ίσον νέες δουλειές», δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι η Ν.Δ. επιλέγει μια πολιτική που τονώνει την επιχειρηματικότητα και δίνει ευκαιρίες σε όλους τους Έλληνες.

Μιλώντας στο 1ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Νίκαια, ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύτηκε για μείωση φόρου επιχειρήσεων από το 29% στο 20% σε διάστημα διετίας, καθώς και για την απλοποίηση της αδειοδοτικής διαδικασίας.

Περιέγραψε επίσης τους τρεις πυλώνες της πολιτικής της Ν.Δ.:

  • ➤Νέες και καλύτερες δουλειές μέσα από μια μεγάλη επενδυτική έκρηξη.
  • ➤Εκπαίδευση και κατάρτιση. Ευκαιρίες για όλους.
  • ➤Κοινωνική συμμαχία εργοδοτών και εργαζομένων.

«Είμαστε ένα μεγάλο λαϊκό κόμμα», υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ επεσήμανε ότι «θέλουμε και μπορούμε να το πετύχουμε: 120.000 νέες θέσεις εργασίας κάθε χρόνο».

Όπως είπε, «εργατοπατέρες με μαξιμαλιστικές λογικές και άβουλοι υπουργοί οδηγούσαν τις επιχειρήσεις σε κλείσιμο. Τους αφήνουμε στο χθες».

Από το naftemporiki.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]