ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Κρίσημη συνάντηση της ΕΣΑΠ σήμερα

Η κρίσιμη μέρα για το θέμα των ξένων αθλητών που θα δηλώνονται στο φύλο αγώνα είναι η σημερινή καθώς το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΣΑΠ
θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Σωματείων Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών, μία εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων παιχνιδιών. Είναι ένα θέμα το οποίο ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει τέσσερις ξένους, κατηγορώντας μάλιστα την ΕΟΠΕ και την ΕΣΑΠ πώς ακολουθούν την γραμμή του Ολυμπιακού. Υπάρχουν πολλά  θέματα τα οποία και θα συζητηθούν, αλλά το βασικό είναι τα θέματα της ΕΟΠΕ και του ΠΑΣΑΠ. Το θέμα των ξένων δηλαδή. Στα αγωνιστικά θέματα, με διπλές προπονήσεις συνεχίζει ο ΠΑΟΚ τις προπονήσεις του, καθώς το Σαββατοκυριακο ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις του με τους αγώνες του Λίγκ Καπ. Είναι το πρώτο επίσημο τεστ, με τον Ελγκέτα να περιμένει να δει κυρίως τον Γκόμεζ, ο οποίος ανεβαίνει σταθερά.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]