ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

ΕΒΕΘ: Επιδότηση μελών για συμμετοχή στην Hotelia

-->

Τη συνέχιση του προγράμματος Επιδότησης Εκθέσεων Εσωτερικού αποφάσισε το ΕΒΕΘ. Στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε την επιδότηση μελών του σε τρεις κορυφαίες Διεθνείς Εκθέσεις, που διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη ο εθνικός
φορέας οργάνωσης εκθέσεων, κατά τα ο προσεχές χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα:

  • - στη HOTELIA, Διεθνή Έκθεση Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού, που θα πραγματοποιηθεί στις 10-12 Νοεμβρίου 2017
  • - στη DETROP - ARTOZYMA, Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών -Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Μηχανημάτων εξοπλισμού, Ετοίμων Προϊόντων, που θα πραγματοποιηθεί στις 24-26 Φεβρουαρίου 2018
  • - στη FRESCON, Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρούτων και Λαχανικών, που θα πραγματοποιηθεί στις 26-28 Απριλίου 2018.
To ίδιο πρόγραμμα, κατά το προηγούμενο 12μηνο, έδωσε την ευκαιρία στα μέλη του να μετάσχουν, με ιδιαίτερα χαμηλό τίμημα, σε επιλεγμένες εκθεσιακές διοργανώσεις της ΔΕΘ-HELEXPO ΑΕ. 

Στο πλαίσιο αυτό, το ΕΒΕΘ καλεί τις επιχειρήσεις -μέλη του να μετάσχουν στην HOTELIA, η οποία διοργανώνεται στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της ΔΕΘ παράλληλα με την PHILOXENIA, τη σημαντικότερη τουριστική έκθεση της χώρας. Για τον σκοπό αυτό, το ΕΒΕΘ έχει δεσμεύσει χώρο, προκειμένου να στεγάσει, προσφέροντας σχετική επιδότηση, επιχειρήσεις - μέλη του που δραστηριοποιούνται στους ακόλουθους κλάδους: ξενοδοχειακός εξοπλισμός, εξοπλισμός επαγγελματικών χώρων, διακόσμηση εσωτερικών χώρων, οργάνωση εξωτερικών χώρων, εξοπλισμός μαζικής εστίασης, κατασκευές και ανακαίνιση, συστήματα ασφάλειας.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο ανωτέρω πρόγραμμα επιδότησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν πατώντας εδώ ή απευθυνόμενοι στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ (τηλ. 2310 370 132).
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]