[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

«Ταξιδεύει» η ΔΕΘ-Helexpo στις διεθνείς αγορές

-->


Από τις 18 έως τις 20 Οκτωβρίου η ΔΕΘ-Helexpo θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών «Fruit Attraction» στη Μαδρίτη, με το πρότζεκτ «FRESKON GREECE». 

Το πρότζεκτ αυτό αποτελεί μια πρωτοβουλία του Διεθνούς Γεγονότος Φρούτων και Λαχανικών FRESKON, που διοργανώνει εδώ και μια τριετία ο εθνικός εκθεσιακός φορέας στη Θεσσαλονίκη. Έχει δε ως στόχο την οργάνωση και την ομαδική παρουσίαση ελληνικών εταιρειών του κλάδου σε εκθέσεις του εξωτερικού μέσα από ένα ιδιαίτερο concept. 

Η ΔΕΘ-Helexpo επιθυμεί να καθιερώσει το «FRESKON GREECE» ως έναν διεθνή «αγγελιοφόρο» των προοπτικών και των δυνατοτήτων των ελληνικών επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο αυτό, υπό την οργανωτική της ευθύνη, θα συμμετάσχουν στην «Fruit Attraction» δέκα σημαντικοί εκπρόσωποι του κλάδου από την Ελλάδα.

Το πρότζεκτ «FRESKON GREECE» και οι σκοποί του παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην έκθεση FAV, στο εκθεσιακό κέντρο της Κωνσταντινούπολης, που πραγματοποιήθηκε από τις 28 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου. Μαζί παρουσιάστηκε στην τουρκική αγορά και η διοργάνωση της FRESKON, που χρόνο με τον χρόνο προσελκύει όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον από εγχώριους και ξένους εκθέτες.


Στη Ρώμη η DETROP

Επίσης, από τις 23 έως τις 26 Νοεμβρίου η ΔΕΘ-Helexpo σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα «ταξιδέψει» μέσα από τη γνωστή ελληνική έκθεση τροφίμων και ποτών DETROP –την πρώτη διεθνή και μακροβιότερη του κλάδου στην Ελλάδα- στη Ρώμη, όπου θα οργανώσει τη συμμετοχή ελληνικών εταιρειών των δύο κλάδων στην «Mercato Mediterraneo – (Μεσογειακή Αγορά)», τη νέα κλαδική διοργάνωση της Fiera Roma, στο εκθεσιακό κέντρο της αιώνιας πόλης. 

Θα δοθεί έτσι η δυνατότητα σε επιχειρήσεις και προϊόντα της περιοχής να προβληθούν στην ιταλική αγορά. 

Στην αποστολή θα συμμετάσχει και ο δήμος Θεσσαλονίκης.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]