Χωρίς προβλήματα και σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό κόντρα στην Αλοΐζιανς για το θεσμό του Challenge Cup.
Toυ Γιάννη Χατζηιωαννίδη
Είναι βέβαιο πώς ο Στέλιος Σειρεκίδης θα δέσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς αθλητές στον συγκεκριμένο αγώνα καθώς την Τετάρτη ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τον Δούκα, ο οποίος έρχεται στην Θεσσαλονίκη ως πρωτοπόρος του πρωταθλήματος. Η αισιοδοξία για τους δυο αγώνες που ακολουθούν σε διάστημα τεσσάρων ημερών είναι διάχυτη στις τάξει των αθλητών και ο Διονύσης Καραγκιοζόπουλος δηλώνει: «Παίζουμε το Σάββατο τον επαναληπτικό αγώνα. Θεωρώ πως θα καταφέρουμε να περάσουμε και θα δούμε τι μπορεί να μας φέρει η συνέχεια. Ως ΠΑΟΚ έχουμε μεγάλους στόχους και στην Ευρώπη. Η ομάδα είχε χρόνια να κερδίσει στη Ευρώπη, και αυτή η αρνητική παράδοση, έσπασε.

Είμαστε χαρούμενοι όλοι στην ομάδα για αυτό το γεγονός και μακάρι να συνεχίσουμε το ίδιο καλά σε όλες τις διοργανώσεις. Προσπαθώ να δουλεύω καθημερινά, να δίνω ότι έχω και είμαι έτοιμος να δώσω ότι μπορώ για την ομάδα όταν μου το ζητήσει ο κόουτς. Θέλουμε τον κόσμο μας και το Σάββατο δίπλα μας, όπως ήταν στην Μάλτα κάτι που μας έκανε να νιώσουμε υπέροχα. Αξίζουν τα καλύτερα για τον κόσμο μας που μας ξάφνιασε με την παρουσία του. Αξίζουν τα καλύτερα για αυτούς τους οπαδούς»