Με νίκες ξεκίνησαν στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Δόξα Δράμας και Απόλλωνας Πόντου, που αναμένεται να είναι από τις ομάδες οι οποίες θα πρωταγωνιστήσουν.


Οι Πόντιοι έφυγαν με τους τρεις βαθμούς από τη Βέροια με γκολ του Κυβελίδη στο 87΄. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Απόλλων ανέβασε στροφές, βρήκε τον τρόπο να φτάσει σε δύο καλές τελικές προσπάθειες με τον Μπρίτο να μην μπορεί να νικήσει τον Γιαγκιόζη και τελικά να φτάνει στο γκολ με τον Καλογέρη στο 87’. 

Ο έμπειρος μέσος βρέθηκε μόνος στην αντίπαλη άμυνα, στη μοναδική αδράνεια των γηπεδούχων και δε συγχώρεσε. Έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και το 1-0 ήταν αρκετό για να πάρει ο Απόλλων τη νίκη. Ήταν μια ιδανική πρεμιέρα για τους φιλοξενούμενους και ένα μάθημα για τη Βασίλισσα, η οποία θα πρέπει να βελτιωθεί αν θέλει να έχει βλέψεις στην κατηγορία.

Οι «μαυραετοί» νίκησαν στην έδρα τους την Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0, με ισάριθμα γκολ του Κάσες στο 13΄ και το 47΄.

Εργοτέλης και Καλλιθέα έμειναν στο 0-0 στο Ηράκλειο. Οι Αθηναίοι έμειναν με 10 παίκτες στο 49΄ (κόκκινη ο Βασιλείου), ενώ οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια, στο 18΄ με τον Ροβίθη και στο 50΄ σε εκτέλεση πέναλτι του Σταματάκου.

Ισόπαλο (1-1) έληξε και το παιχνίδι της Σπάρτης με τον Παναιγιάλειο, στην πρωτεύουσα της Λακωνίας, Οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι στο 10ο λεπτό (δοκάρι) με τον Ράνο, στο 12΄ ο Αρναρέλλης έγραψε το 0-1 και στο 85΄ ισοφάρισε ο Οικονομόπουλος.

Η πρώτη αγωνιστική θα ολοκληρωθεί αύριο με τα παιχνίδια ΑΟΧ Κισσαμικός-Καραϊσκάκης, Πανσερραϊκός-ΟΦΗ, Αχαρναϊκός-Απόλλων Λάρισας και Παναχαϊκή-Τρίκαλα.