«Ο κ.Τσίπρας υπέστη χθες μία κοινοβουλευτική ήττα άνευ προηγουμένου. Δεν μπόρεσε να πείσει τους συνεταίρους του, δεν μπόρεσε να πείσει ούτε τους βουλευτές του κόμματός του».


Αυτό δήλωσε ο αν.Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας φιλοξενούμενος της Ράνιας Τζίμα και του Σπύρου Λάμπρου στην εκπομπή "Alpha Ρεπορτάζ".

«Η χθεσινή ψηφοφορία ήταν ένα κοινοβουλευτικό Βατερλώ για τον Αλέξη Τσίπρα και τον κυβερνητικό συνασπισμό. Το αφήγημα των δύο εταίρων που θα προχωρούν μαζί χέρι-χέρι μέχρι το τέλος κατέρρευσε. Αυτό που έχουμε να περιμένουμε από εδώ και μπρος είναι τριγμοί και κλυδωνισμοί στο κυβερνητικό στρατόπεδο», σημείωσε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και τόνισε ότι «κανείς δεν μπορεί να είναι κοινωνικά ευαίσθητος αλά καρτ! Οι κυβερνώντες έχουν μπερδέψει λίγο τους όρους.

Δηλαδή ο κ.Τσίπρας είναι ο προοδευτικός και ο κοινωνικά ευαίσθητος που ψηφίζει δυο-δυο τα μνημόνια, που περικόπτει μισθούς και συντάξεις, που κατεβάζει το αφορολόγητο που θα πλήξει ανέργους, χαμηλομισθωτούς, χαμηλοσυνταξιούχους;»