ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Φοροδιέφευγαν στη Γερμανία, συνελήφθησαν στην Ελλάδα…Αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τις γερμανικές αρχές, συνέλαβαν δυο Έλληνες, οι οποίοι «φέσωσαν» με εικονικά τιμολόγια την γερμανική αγορά!


Πρόκειται για δυο άντρες ηλικίας 48 και 39 ετών, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν Ευρωπαϊκά Εντάλματα Σύλληψης από τις Γερμανικές Αρχές για φοροδιαφυγή. Σύμφωνα με τις γερμανικές αρχές, ο 48χρονος από τον Αύγουστο του 2013 έως τον Σεπτέμβριο του 2014, με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη Γερμανικής εταιρείας εξέδωσε εικονικά – πλαστά τιμολόγια σε άλλες εταιρείες με τις οποίες συναλλασσόταν, προκαλώντας οικονομική ζημία που ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 644.958,35 ευρώ. Ο, δε, 39χρονος, κατά το χρονικό διάστημα Μαίου 2012 – Σεπτεμβρίου 2013, με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη Γερμανικής εταιρείας και την ίδια μεθοδολογία, προκάλεσε οικονομική ζημία 497.848,60 ευρώ.

Ο πρώτος εντοπίστηκε χθες το πρωί στην περιοχή του Κορδελιού κι ο δεύτερος στην περιοχή της Πολίχνης.


Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]