"Δεν είμαι τόσο ικανοποιημένος από τα διαρκείας, περίμενα κάτι παραπάνω. Ευελπιστώ μέχρι το τέλος της διάθεσης ο κόσμος να δείξει ενδιαφέρον.
Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης

Πέρσι τέτοιο ήμασταν καλύτερα, αλλά πιστεύω πως θα διαθέσουμε και άλλα". Η δήλωση του Αντώνη Τσαλόπουλου είναι χαρακτηριστική. Το τμήμα που χάρισε μοναδικές στιγμές στον ΠΑΟΚ, το τμήμα που κατέκτησε το πιο μάγκικο πρωτάθλημα της ιστορίας του και ίσως με το κύπελλο της ομάδας του Μπάγιεβιτς, το πιο μάγκικο της τελευταίας 20ετίας, δεν διέθεσε τα διαρκείας που θα ήθελε. Το έχω γράψει πολλές φορές θα το ξαναγράψω. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ, ο μοναδικός αυτός κόσμος αδικεί το τμήμα. Πρέπει και μπορεί να φύγουν περισσότερα. Είναι κρίμα για αυτή την ομάδα να μην έχουν διατεθεί τουλάχιστον 2000 κάρτες διαρκείας.

Αν για παράδειγμα το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ του ΠΑΟΚ κατακτούσε τρία σερί πρωταθλήματα τότε σαφώς το ενδιαφέρον για τα εισιτήρια διάρκειας θα ήταν κατά πολύ μεγαλύτερος. Αυτό όμως είναι άδικο για μια ομάδα που έκανε περήφανο τον κόσμο, και δη με το περσινό μάγκικο πρωτάθλημα.Το μπαλάκι περνάει στον κόσμο, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν έχει καμία σημασία το ότι γεμίζει το γήπεδο μόλις ξεκινούν τα play offs. Όλη την χρονιά θα πρέπει να είναι το γήπεδο όσο πιο γεμάτο γήπεδο. Όσο πιο γεμάτο..

Ότι άλλο και να πούμε θα είναι κουραστικό και επαναλαμβανόμενο. Οι σύνδεσμοι, ο απλός κόσμος του συλλόγου πρέπει να σταθεί στο πλευρό της διοίκησης του ΤΑΠ και να στηρίξει τις προσπάθειες αυτές.

Θα είναι δίκαιο και για την διοίκηση του ΑΣ και για την διοίκηση του ΤΑΠ ένα γεμάτο Παλατακι. Θα είναι το καλύτερο ευχαριστώ για αυτή την πραγματικά σπουδαία ομάδα. Και κάτι ακόμη. Aς δώσει ο κόσμος μια δυνατή σπρωξιά στην διοίκηση και το τεχνικό τιμ με τη αγορά διαρκείας. Και αν δεν θέλει ο κόσμος να την θεωρήσει οικονομική, ας την δει ως ψυχολογική. Γιατί πάνω απ όλα αυτό θα σημάνει η αγορά ενός εισιτηρίου διάρκειας. Έξαλλου είναι ή δεν είναι ο ΠΑΟΚ ο πρωταθλητής επί μια τριετία;
Δεν νομίζετε ότι αξίζει σε αυτό το τμήμα περισσότερη αγάπη;…