Το κοινωνικό δίκτυο έχει γίνει πλέον ο κατεξοχήν χώρος για να συνδεθεί κανείς με τους φίλους, να βρει τους μακρινούς συγγενείς, ακόμα και να διαβάσει τις ειδήσεις.
Σύμφωνα μάλιστα με νέα έρευνα του AudienceProject που έχει χαρτογραφηθεί από οι Aμερικανοί είναι πολύ πιθανό να μπουν σε αυτό πολύ περισσότερες φορές κατά την διάρκεια της ημέρας από οποίοδήποτε άλλο κοινωνικό δίκτυο.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι κι άλλες εφαρμογές ή ιστότοποι δεν ελκύουν εξίσου τους κατανλωτές, απλώς ότι το Facebook βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων. Πολλές φορές την ημέρα επισκέπτεται κανείς και τις εφαρμογές WhatsApp και Instagram, που είναι δεύτερη και πέμπτη σε κατάταξη από άποψη χρηστών.

Μάλιστα το Instagram κατάφερε στη συγκεκριμένη έρευνα να ξεπεράσει το Snapchat σε φορές επισκεψιμότητας ανά ημέρα. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι οι δύο εταιρείες συναγωνίζονταν όλο το προηγούμενο έτος για να κερδίσουν την αμέριστη προσοχή των χρηστών με το Instagram να υιοθετεί πολλά από τα δημοφιλή χαρακτηριστικά του Snapchat.

Πηγή: insider.gr