Mε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για την έναρξη τω επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας θα αντιμετωπίσει το Σάββατο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο κλειστό του Αιγινίου για τον θεσμό του Λίγκ Κάπ. Η ομάδα δεν έχει προβλήματα, θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της, και φυσικά θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο. το οποίο είναι το μόνο που λείπει από την τροπαιοθήκη. 
Λίγο πριν τη έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την νέα αγωνιστική περίοδο: 

“Επιτέλους φαίνεται η προετοιμασία να φτάνει στο τέλος της, έπειτα και από την αναβολή. Δουλέψαμε αρκετά. Όλοι οι παίκτες βρίσκονται σε ετοιμότητα και υπάρχει εμπιστοσύνη μέσα στο γήπεδο. Το απολυτά θετικό είναι πως ο καθένας μας απολαμβάνει κάθε στιγμή της προπόνησης”. 

Αναφερόμενος στα παιχνίδι με τον Εθνικό και την Νίκη Αιγινίου σημείωσε: “Έχουμε μπροστά μας δυο επίσημα παιχνίδια, με Εθνικό Αλεξανδρούπολης και νίκη Αιγινίου, όπου θα τεστάρουμε την αγωνιστική μας ετοιμότητα ενόψει του πρωταθλήματος, άλλα συγχρόνως θέλουμε τις δυο νίκες για να βρεθούμε στο Final-4 του League Cup”. 

Μεγάλη πρόκληση για την ομάδα θα είναι και το Champions League. Θα αποκομίσουμε σημαντικές εμπειρίες αντιμετωπίζοντας μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις του βόλεϊ. Πιστεύω, μετά την κλήρωση, θα μπορούμε να μιλήσουμε για τη δυνατότητα μας να παλέψουμε για μια έκπληξη. Πρώτος στόχος είναι η πρόκριση στο δεύτερο γύρο της διοργάνωσης”. 

Τέλος ο Ελληνας αθλητής στάθηκε και στον κόσμο του ΠΑΟΚ τονίζοτας: “Ανυπομονούμε να δούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ για άλλη μια χρονιά στο πλευρό μας. Νομίζω ότι ο χρόνος των δυο εβδομάδων είναι αρκετός ώστε να προμηθευτεί ο κάθε φίλαθλος το εισιτήριο διάρκειας του. Περιμένουμε μια πρεμιέρα με σημαντικό αριθμό φιλάθλων, γεγονός που θα ικανοποιήσει τη διοίκηση άλλα και θα δώσει δύναμη στους παίκτες”.