ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον ΟΑΣΘ


Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Θεσσαλονίκη – ΟΑΣΘ: Η επόμενη μέρα» διοργανώνει σήμερα, στις  7 το απόγευμα, η δημοτική κίνηση Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη (η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Θεσσαλονίκης).


Ομιλητές θα είναι ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Στέλιος Παππάς, ο πρόεδρος του ΟΣΕΘ Κώστας Αμπατζάς και η επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Ρία Καλφακάκου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας.

«Η ψήφιση του νόμου για την αποϊδιωτικοποίηση του ΟΑΣΘ σηματοδοτεί την πολιτική της κυβέρνησης στις αστικές συγκοινωvίες και στα κοινωνικά αγαθά και υπηρεσίες, η οποία αποβλέπει σε ένα λειτουργικό, ποιοτικό και αξιόπιστο σύστημα αστικών συγκοινωνιών» σημειώνεται στην ανακοίνωση - πρόσκληση της Ανοιχτής Πόλης για την εκδήλωση.


Σε ό,τι αφορά τον στόχο της συζήτησης, τονίζεται ότι αυτός είναι η τοπική κοινωνία «να συμβάλει στη χάραξη μιας ενεργητικής πολιτικής του δήμου στο συγκεκριμένο θέμα, σε αντίθεση με την παθητική στάση της διοίκησης Μπουτάρη».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]