ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Δωρεάν αμαξίδια από το δήμο Κορδελιού - ΕυόσμουΔωρεάν ηλεκτροκίνητα αναπηρικά αμαξίδια θα παραχωρεί ο Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου Θεσσαλονίκης σε δημότες με κινητικά προβλήματα. 


Σε πρώτη φάση σχεδιάζει να παραδώσει έως τον Δεκέμβριο του 201 7 δώδεκα αναπηρικά αμαξίδια, ενώ τουλάχιστον 20 θα δίνονται τα επόμενα χρόνια. 

Ο δήμαρχος, Πέτρος Σούλας υποστήριξε πως το ενδιαφέρον των δημοτών είναι μεγάλο. «Ηδη έχουμε 15 αιτήσεις από ενδιαφερομένους δημότες. Είναι π πρώτη φορά που γίνεται στη χώρα π προσπάθεια αυτή, θέλουμε δοκιμαστικά να παραδώσουμε δωρεάν έως το τέλος του 201 7 δώδεκα αναπηρικά αμαξίδια και τουλάχιστον άλλα 20 θα δίνουμε κάθε χρονιά», είπε. 

Η δωρεάν παραχώρηση των αναπηρικών αμαξιδίων θα γίνει με οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια.

Οι αιτήσεις των ωφελουμένων θα υποβάλλονται έως τις 31 Οκτωβρίου στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης του Δήμου Κορδελιού - Ευόσμου, στην οδό Μαβίλη & Πυθαγόρα.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]