ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ο επιμένων ελληνικάΤου ΝΩΝΤΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Επιτέλους! Ο επιμένων, ελληνικά! Μετά από επιμονή τριών ημερών με μία ώρα αναμονή καθημερινά, επιτέλους νίκη.


"Έπιασα" το τμήμα εξυπηρέτησης της Cosmote TV. Μόνο που, παρόλο που το τηλεφωνικό νούμερο μου το έδωσαν από τον Ο.Τ.Ε., δεν ήταν το σωστό! Πείσμων, όμως, χαρακτήρας μετά από διάφορες κλήσεις και αναμονές, επιτέλους: Ο εξυπηρετικός νέος Αποστόλης που με τακτοποίησε το αίτημα μου για σύνδεση στο Cosmote TV.

Και ήρθε στη μνήμη μου το πάλαι ποτέ "αναμείνατε στο ακουστικό σας" του Ο.Τ.Ε., όταν απελπισμένοι από τις συνακροάσεις των ρουμανικών κέντρων, προσπαθούσαμε, πολλές φορές αδίκως, να επικοινωνήσουμε με τον μοναδικό τότε πάροχο τηλεφωνίας. Ήταν δε τόσο εξαντλητικές οι αναμονές, πού το μήνυμα το μετέφραζαν όλοι ως "ένα μήνα στο ακουστικό σας".

Φαίνεται ότι ο ανταγωνισμός και η τεχνολογία δεν μπορούν τελικά να τα νικήσουν όλα. Ας αναμένουμε στο ακουστικό μας λοιπόν.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]