ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ακόμη πιο ισχυρός ο Ιβάν Σαββίδης

Ακόμη πιο ισχυρός γίνεται ο όμιλος Agrocom του Ιβάν Σαββίδη.
Κατέλαβε την 141η θέση μεταξύ όλων εταιριών της Ρωσίας, με βάση τα αποτελέσματα των δραστηριοτήτων του για το 2016, στη λίστα που δημοσιεύει το οικονομικό περιοδικό Forbes. Τα έσοδα όλων των επιχειρήσεων του Ομίλου για το 2016 ανήλθαν σε 57,6 δις ρούβλια (850.000.000 ευρώ).

Η λίστα των "200 μεγαλύτερων ιδιωτικών εταιρειών της Ρωσίας" καταρτίζεται κάθε χρόνο. Περιλαμβάνει εταιρείες της Ρωσίας από διάφορους τομείς της οικονομίας, το μερίδιο του κράτους στα έσοδα των οποίων δεν υπερβαίνει το 50%. Κατατάσσονται ανάλογα με τα ετήσια έσοδα τους.

Η μητρική εταιρία του Ομίλου ιδρύθηκε από τον Ιβάν Σαββίδη το 2004. Σήμερα, η Agrocom κατέχει περιουσιακά στοιχεία στον κλάδο του καπνού και των τροφίμων, της γεωργίας και του λιανικού εμπορίου. Ο Όμιλος περιλαμβάνει περισσότερες από 60 επιχειρήσεις, με προσωπικό άνω των 15,7 χιλιάδων ατόμων.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]