Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του Γερμανού ομοσπονδιακού τεχνικού Μίκαελ Σκίμπε ενοψει του αυριανού αγώνα με την Κύπρο.
Ο Γερμανός ομοσπονδαικός τεχνικός μεταξύ άλλων σημείωσε: «Πρώτα από όλα πρέπει να δείξουμε σεβασμό στην απόδοση της Κύπρου, δεν ήταν μόνο στο δεύτερο ημίχρονο με την Βοσνία (3-2) καλή, αλλά και στο πρώτο. Ακόμα και στον πρώτο αγώνα στην Ελλάδα ήταν αμφίρροπο το ματς, πρέπει να κρατήσουμε τη σταθερή αμυντική συμπεριφορά μας και να παίξουμε με θάρρος και πίεση μπροστά. Είμαστε προς το τέλος των προκριματικών και πρέπει να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς».
Για το πώς βλέπει την Εθνική Κύπρου: «Πιστεύω ότι είναι μια ισορροπημένη γενικά ομάδα, μπορούν και αμύνονται σαν ομάδα πολύ καλά, είναι σε θέση να βγουν τεχνικά και γρήγορα στην αντεπίθεση. Δυστυχώς για αυτούς είναι τραυματίας ο Χριστοφή που είναι πολύ γρήγορος παίκτης, ο Πιέρος Σωτηρίου είναι ένας πολύ καλός επιθετικός, στο κέντρο είναι δυνατοί αλλά έχουμε προετοιμαστεί καλά και χαιρόμαστε για το αυριανό παιχνίδι».
Τελος αναφερθηκε και στο αν αποφασισε για το αρχικο σχήμα αλλα και για το αν θα ξεκινησει ο Σταφυλίδης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Σταφυλίδης παίζει σε πολλές θέσεις, αποτελεί τον χαρακτήρα της ελληνικής ομάδας, είναι τολμηρός, αποφασιστικός, με καλή τεχνική κατάρτιση, πάσα, προώθηση της μπάλας, ένα σημαντικό εργαλείο της ομάδας μας. Τον έφερα στην συνέντευξη Τύπου γιατί είναι στο σχέδιό μου να παίξει, αλλά δεν θα αποκαλύψω τον αυριανό σχηματισμό της Εθνικής. Σίγουρα θα παίξει ο Σωκράτης (γέλια), θέλουμε να μείνουμε προσαρμοσμένοι στους στόχους μας, δεν θα μιλήσω για παίκτες και σχηματισμούς, πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα τα δύο παιχνίδια ώστε να παίξουμε στα μπαράζ του Νοεμβρίου».