ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Στη… σκηνή οι εθελοντές του “Αγίου Στυλιανού”!Κάτι “Παίζει” με τον σύλλογο φίλων Εθελοντών και Αναδόχων Οικογενειών “Αγιος Στυλιανός” . Πάρτι γενεθλίων; Παραμύθια!Ένα γηροκομείο...
Άνθρωποι που διεκδικούν την ζωή τους πίσω.
Άνθρωποι διαφορετικοί με ένα κοινό σκοπό... μια αποστολή... και ένα πάρτι γενεθλίων; ... και τα παραμύθια που χωράνε;

Ένα παραμύθι η ζωή μας με έρωτες, δράκους και όμορφο τέλος...όχι πάντα.
Τα υπόλοιπα επί σκηνής!
   
Για τους εθελοντές του Δημοτικού Βρεφοκομείου “Αγιος Στυλιανός Κική, Δήμητρα, Μαριάννα, Κλειώ, Τζένη, Νίκο, Φανή, Θάνο, Τζένη, Μαρία, τα απογεύματα της Κυριακής εδώ και ένα χρόνο περίπου, ήταν μια ευκαιρία για ομαδική ψυχοθεραπεία.... με ένα και μόνο σκοπό,το ανέβασμα της θεατρικής παράστασης για την οικονομική ενίσχυση του Βρεφοκομείου  “Αγιος Στυλιανός”.
 
Μας περιμένουν όλους στις δύο παραστάσεις που θα δοθούν από τους εθελοντές του Θεατρικού Εργαστηρίου του συλλόγου μας. Το  Σάββατο 21/10 και την Κυριακή 22/10 στις 21:00  το βράδυ, στο θέατρο Αλέξανδρος.

Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες των παιδιών του βρεφοκομείου και των αναδόχων οικογενειών. Σκηνοθέτης  Άννα Γιαννακίδου. Κείμενο: Με οδηγό γνωστά "πειραγμένα" παραμύθια η ομάδα αυτοσχεδιάζει.. και διασκεδάζει.


Εισιτήριο: Ελεύθερη συνεισφορά 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]