ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Με συγκέντρωση γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα ΕκπαιδευτικούΡαντεβού στο άγαλμα του Βενιζέλου δίνουν σήμερα οι εκπαιδευτικοί της Θεσσαλονίκης. Θα συγκεντρωθούν στις στις 18.00 το απόγευμα στο κέντρο της πόλης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικού.Η ημέρα είναι αφιερωμένη παγκοσμίως στους εκπαιδευτικούς και στο έργο τους καθώς η 5η Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί από το 1994 από την UNESCO ως Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών με στόχο την υποστήριξή τους και την αναγνώριση του έργου και της σημασίας του ρόλου τους.

«Ο εκπαιδευτικός δεν είναι ένας απλός διαμεσολαβητής της γνώσης. Είναι ο παιδαγωγός που οραματίζεται, εμπνέει, αγωνίζεται. Είναι αυτός που καθοδηγεί το ταξίδι της ανακάλυψης της ομορφιάς της γνώσης και της ζωής. Αυτός που εμπνέει την αγάπη στις πανανθρώπινες αξίες, αυτός που οραματίζεται και χρωματίζει το αύριο, αυτός που αμφισβητεί και αντιπαλεύει το άδικο, διαπλάθοντας ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες» αναφέρει η ΟΛΜΕ στη διακήρυξή της για την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]