[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Δεξίωση του Γενικού Προξένου της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη
Ο Γενικός Πρόξενος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Βάλτερ Στέχελ, και η σύζυγός του παρέθεσαν την Τρίτη 3 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki Hotel δεξίωση επ΄ ευκαιρία της Ημέρας της Γερμανικής Ενότητας.


Στη δεξίωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος απηύθυνε και χαιρετισμό, εκπρόσωποι των Αρχών της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, o Πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου της Ελλάδας, κ. Δαυίδ Σαλτιέλ, ο κ. Χάιντς Κούνιο, εκπρόσωποι επιμελητηρίων, επιχειρηματίες, εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας, εκπρόσωποι Μαρτυρικών Πόλεων και Χωριών, εκπρόσωποι του Προξενικού Σώματος της πόλης, μεταξύ αυτών η Γενική Πρόξενος των ΗΠΑ, κα Ρεβέκκα Φόνγκ, εκπρόσωποι γερμανικών και ελληνογερμανικών φορέων και συλλόγων, μέλη της γερμανικής παροικίας και πολλοί άλλοι.

Η Ορχήστρα της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης ανέλαβε το μουσικό μέρος της εκδήλωσης. Στην επάνω φωτογραφία, η Ορχήστρα της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης και δεξιά ο Γενικός Πρόξενος με τη σύζυγό του και τον καθηγητή μουσικών της Γερμανική Σχολής, κ. Μίχαελ Στιρ.
Ο Γενικός Πρόξενος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατία της Γερμανίας, κ. Βάλτερ Στέχελ, απευθύνει χαιρετισμό.Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης απευθύνει χαιρετισμό, αριστερά στη φωτο ο Γενικός Πρόξενος κ. Βάλτερ Στέχελ.Από αριστερά προς δεξιά Ο Γεν. Πρόξενος κ. Βάλτερ Στέχελ με τη σύζυγό του, ο Πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου της Ελλάδας κ. Δαυίδ Σαλτιέλ και η Πρόξενος του Γεν. Προξενείου της Γερμανίας, κ. Ανίτα Ένγκλερτ-Ζέρμπιν με το σύζυγό της.Από αριστερά προς δεξιά, ο κύριος Χάιντς Κούνιο με τη σύζυγό του και ο Γεν. Πρόξενος της Γερμανίας κ. Βάλτερ ΣτέχελΑπό αριστερά προς τα δεξιά, η Γενική Πρόξενος των ΗΠΑ κ. Ρεβέκκα Γόνγκ, ο επίτιμος Πρόξενος της Ισπανίας κ. Σάμουελ Ναχμία, ο επίτιμος Πρόξενος της Φινλανδίας κ. Μάρκο Σουαμαλάιεν, ο Γενικός Πρόξενος της Γερμανίας κ. Βάλτερ Στέχελ, η επίτιμη Πρόξενος της Ιορδανίας κ. Δέσποινα Μαντά, η επίτιμη Πρόξενος της Δημοκρατίας της Τσεχίας κ. Μαργαρίτα Ιγνατιάδου, ο κ. Κώστας Κατσάνος από την Υπηρεσία Διεθνών Σχέσεων ΥΠΕΞ στη Θεσσαλονίκη με τη σύζυγό του και ο επίτιμος Πρόξενος του Λουξεμβούργου κ. Γιάννης Βεργίνης.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]