[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Μπαρ πουλούσε παράνομα φάρμακαΥπάλληλοι του ΣΔΟΕ έλεγξαν μια επιχείρηση-μπαρ στο Γκάζι, στην Αθήνα, η οποία εκτός από αλκοόλ, πωλούσε αναβολικά και φάρμακα για τη στυτική δυσλειτουργία.


 Συγκεκριμένα οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ στους χώρους του μπαρ αλλά και σε διαμέρισμα, που μίσθωνε η επιχείρηση στο ίδιο κτίριο, εντόπισαν και κατέσχεσαν 570 σκευάσματα φαρμάκων, η αξία των οποίων εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 35.000 ευρώ!

 Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ βρήκαν επίσης 30 αμπούλες, κάψουλες και χάπια χωρίς ενδείξεις, καθώς και φιάλες με αλκοολούχο ποτό αγνώστου προελεύσεως και ποιότητας, το οποίο προορίζονταν για επαναγέμιση των κενών φιαλών με σήματα γνωστών εταιρειών και 420 πώματα-καπάκια με ενδείξεις γνωστών σημάτων, τα οποία τοποθετούνταν στις ξαναγεμισμένες φιάλες, προκειμένου να μοιάζουν ανέπαφες.

 Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα, Έλληνες και Αλβανοί, τα οποία αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, ενώ αναζητούνται ακόμα τρία.

Από το stogriatro.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]