ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Αποχωρεί από την κούρσα για την Κεντροαριστερά ο Οδ. ΚωνσταντινόπουλοςΑποχωρεί από την κούρσα για την διεκδίκηση της ηγεσίας της Κεντροαριστεράς, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.


Όπως υπογραμμίζει, σε ανακοίνωσή του, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για ρήξη μηνίσκου και χόνδρινη βλάβη γόνατος και πρέπει να μείνει σε ακινησία, καθώς η αποθεραπεία του θα διαρκέσει έναν μήνα.

Όσον αφορά τις διαδικασίες στην Κεντροαριστερά, υπογραμμίζει:

"Εδώ και ενάμιση μήνα διατύπωσα με σαφήνεια τις θέσεις και τις προτάσεις μου. Με αυτό το πολιτικό πλαίσιο αναφοράς θα πορευθώ στην πρώτη γραμμή της συλλογικής προσπάθειας της Παράταξης πριν και μετά τις εκλογές".

Προσθέτει ακόμη ότι οι διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη "για την ενοποίηση των προοδευτικών δυνάμεων", ως αποτέλεσμα "των πρωτοβουλιών και των αποφάσεων που έλαβαν η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΣΥ", είναι "δικαίωση της πρότασής μου, που είχα καταθέσει στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ το 2015. Είναι δικαίωση όλων όσων στήριξαν με κόστος την ενότητα του ΠΑΣΟΚ".
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]