Οι αντιδράσεις των Κροατικών ιστοσελίδων, λίγο μετά την κλήρωση που εφερε την Ελλάδα απέναντι στην Κροατία, δείχνει το πόσο μας φοβούνται και πόσο δεν μας ήθελαν οι Κροάτες. Δείτε πως σχολιάζουν την κλήρωση:

jutarnji.hr: «Δραματικά μπαράζ: η Κροατία κληρώθηκε ίσως με τον πιο δύσκολο αντίπαλο στη μοιραία σύγκρουση για το εισιτήριο που οδηγεί στο Μουντιάλ».

24sata.hr: «Μόνο την Ελλάδα δεν ήθελε ο Νταβόρ Σούκερ και με αυτήν κληρώθηκε η Κροατία! Ο πιο δύσκολος αντίπαλος βγήκε από τα χέρια του θρυλικού Ιέρο. Ο δρόμος για τη Ρωσία περνάει από 180 λεπτά της φωτιάς απέναντι σε μία ομάδα που έχει διδακτορικό στο αμυντικό ποδόσφαιρο».

vecernji.hr: «Η Κροατία “τράβηξε” έναν δυσάρεστο αντίπαλο, την Ελλάδα. Έχουμε κακές εμπειρίες με τους Έλληνες! Από τις πιθανούς αντιπάλους μας, τα χειρότερα στατιστικά τα έχουμε με την Ελλάδα: 1 νίκη, 2 ήττες, 3 ισοπαλίες».

dnevnik.hr: «Δύσκολη κλήρωση! Για να πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα πρέπει να αποκλείσουμε την Ελλάδα, μία αντίπαλος που θέλαμε να αποφύγουμε».

novilist.hr: «Κληρωθήκαμε με την Ελλάδα! Από τις πιθανές αντιπάλους, την χειρότερη προϊστορία την έχουμε με τους Έλληνες».

Vijesti.hr: «Από τις υποψήφιες αντιπάλους στην κλήρωση μας έπεσε αυτή με τα χειρότερη προϊστορία, η Ελλάδα».

tportal.hr: «Απέναντι στη δύσκολη Ελλάδα θα βρεθεί η Κροατία για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο».