Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς, γνωστός για τα αισθήματα που τρέφει για τον ΠΑΟΚ μίλησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης fm 100 και στον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηιωαννίδης για τον Ιβάν Σαββίδη και τις τελευταίες ηχηρές μεταγραφές που έγιναν. Μεταξύ άλλων ο κύριος Φωκάς, δήλωσε:
«Ο Ιβάν Σαββίδης απέδειξε για μια ακόμη φορά, πόσο μεγάλο θέλει να κάνει τον ΠΑΟΚ, χωρίς να σκέφτεται τα χρήματα. Ξόδεψε εκατομμύρια μέσα σε μια μέρα για να κάνει πανίσχυρη την ομάδα και να δώσει όλα τα εφόδια στον προπονητή για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Πραγματικά τον συγχαίρω και του σφίγγω το χέρι. Θα πω για μία ακόμη φορά, πώς οφείλουμε όλοι μας να στηρίζουμε τον Ιβάν Σαββίδη και να αγκαλιάσουμε την προσπάθειά του. Πρέπει να είμαστε δίπλα του και να στηρίζουμε τα όσα κάνει.

Και ο ίδιος και ο ΠΑΟΚ δέχεται πόλεμο και πρέπει όλοι να γίνουμε ασπίδα. Ο κ. Σαββίδης αποτελεί κόσμημα για τον σύλλογό μας και χάρη σε αυτόν ο ΠΑΟΚ δεν χρωστάει πουθενά ούτε ευρώ. Ούτε στο Δημόσιο, ούτε σε ιδιώτες.
Ο ΠΑΟΚ έχει σημαδέψει με ανεξίτηλα σημάδια την αθλητική και την κοινωνική ζωή της Θεσσαλονίκης, της Μακεδονίας, όλης της χώρας, όταν άλλες ομάδες κατακτούν κίβδηλους τίτλους. Όλοι οι οπαδοί μας πετούν στα ουράνια και πιστεύω, πώς φέτος περισσότερο από κάθε άλλη φορά θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα μέχρι τέλους»