ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Διαβεβαιώσεις Μυλόπουλου ότι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Βενιζέλου δε θα έχουν διάρκεια
Ούτε η Βενιζέλου θα κλείσει ούτε η Εγνατία θα μονοδρομηθεί για πολλά χρόνια. Αυτό διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Γ. Μυλόπουλος, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν
οι πληροφορίες για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα εφαρμοστούν από το 2018 προκειμένου να κατασκευαστεί ο σταθμός Βενιζέλου του μετρό. 


Τη διαβεβαίωση παρείχε από το βήμα του 8ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Έρευνα στις Μεταφορές στη Θεσσαλονίκη. Όπως είπε, η περιοχή της Βενιζέλου και η Εγνατία δεν θα κλείσουν για χρόνια, αλλά θα βρεθεί μια βιώσιμη λύση με σεβασμό στην περιοχή, στους ανθρώπους της αγοράς και στην πόλη γενικότερα. «'Η λύση την οποία επεξεργαζόμαστε δεν θα επηρεάσει ή θα επηρεάσει στο ελάχιστο το κέντρο της Θεσσαλονίκης», πρόσθεσε. 

Για τους καταστηματάρχες είπε πως η ζημιά έγινε από την καθυστέρηση του μετρό και πως «όταν ολοκληρωθεί το έργο, όλα τα μαγαζιά θα έχουν πάρει μεγάλη αξία. 'Θα έχουν γίνει μαγαζιά - γωνία».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]