Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση με τη Λάρισα. Ο Κάνιας έμεινε και πάλι εκτός όπως και ο Κάτσε ενώ πρόβλημα της τελευταίας στιγμής παρουσιάστηκε με τον Λημνιό.
Μ’ ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λάρισα. Ο Δημήτρης Λημνιός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί ισχίο και τέθηκε νοκ άουτ.

Η προπόνηση της Παρασκευής (29.09) αφορούσε την τακτική αντιμετώπιση του αγώνα με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να εξηγεί στους ποδοσφαιριστές τους πως θέλει ν’ αμύνονται και να αναπτύσσονται συνολικά.

Ο Λημνιός αισθάνθηκε ενοχλήσεις λίγο πριν το τέλος της προπόνησης και η πρώτη εκτίμηση βάση της κλινικής εικόνας μιλά για μυϊκό τραυματισμό στο δεξί ισχίο. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος.

Στην αποστολή που το απόγευμα της Παρασκευής (29.09) θ’ αναχωρήσει για τη Λάρισα συμμετέχουν οι: Ρέι , Πασχαλάκης , Λέοβατς , Δεληγιαννίδης , Μάτος , Κρέσπο , Ζαμπράνο , Βαρέλα , Σάκχοφ , Μαουρίτσιο , Τσίμιροτ , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Βιεϊρίνια , Ελ Καντουρί , Μακ , Πρίγιοβιτς , Κουλούρης .