Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε σχετικά με το σημερινό παιχνίδι, την νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού, αλλά και γενικότερα για την ομάδα του, τονίζοντας: 

Σχετικά με το σημερινό παιχνίδι:
«Ήταν ένα καλό παιχνίδι επειδή δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Δεν σκοράραμε όμως, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και να έχουμε μια μεγαλύτερη διαφορά, δυστυχώς την πρώτη στιγμή που έφτασε στην περιοχή μας ο Λεβαδειακός, σκόραρε. Αλλά παίξαμε πιο άνετα δημιουργήσαμε 2-3 ευκαιρίες και σκοράραμε, αλλά θα μπορούσε να είναι μια πιο εύκολη νίκη. Είμαι ικανοποιημένος γιατί η μπάλα και οι παίκτες κινήθηκαν σωστά, και έχουμε μια συνοχή και είμαστε πιο επιθετικοί όταν δεν έχουμε την μπάλα. Επίσης κερδίζοντας αυτές τις μπάλες καταφέραμε να βγάλουμε ωραίες αντεπιθέσεις, θα μπορούσαμε να εκμεταλευτούμε καλύτερα όμως αυτές τις καταστάσεις και να σκοράρουμε περισσότερα γκολ. Όπως σας είπα είναι μια φυσιολογική κατάσταση για εμάς, θα μπορούσα να είμαι αναστατωμένος αν παίζαμε λίγο αργότερα και είχαμε αυτό το αποτέλεσμα.»
Σχετικά με το δυνατό πρώτο ημίχρονο του ΠΑΟΚ:
«Πιστεύω για 3 λόγους συνέβει αυτό. Πρώτα έχει να κάνει με την καλή σωματική κατάσταση, έχουμε ενέργεια και αυτοπεποίηθηση για να διεκδικήσουμε την μπάλα. Ανάμεσα από τους παίκτες ξεκινάει να υπάρχει μια διαφορετική κατανόηση, γιατί υπάρχουν αρκετοί καινούργιοι παίκτες, όχι μόνο για τους καινούργιους παίκτες αλλά και για τους Λημνιό και Δεληγιαννίδη που αρχίζουν να έχουν ρόλο στην ομάδα. Το τρίτο είναι ότι οι παίκτες που έχουν μια ιδιαίτερη ποιότητα αρχίζουν να παίζουν καλύτερα.»
Σχετικά με τον Σάκχοφ:
«Θέλω να συγχαρώ τον Σάκχοφ γιατί την πρώτη περίοδο δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση και βρέθηκε εκτός λίστας για 2 εβδομάδες, αλλά έδειξε πολύ καλή ενεργεία, προετοιμάστηκε πολύ σωστά και όταν μπήκε στο γήπεδο έπαιζε σαν ζώο, μπήκε σκόραρε και έκανε φανταστικά πράγματα, είμαι πολύ χαρούμενος να έχω έναν τέτοιο χαρακτήρα.»
Σχετικά με την επιλογή του Λημνιού:
«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό από το επόμενο, όπως σας είπα τους χρειαζόμαστε όλους να εξελιχτούν και να σταθούν καλύτερα, κάθε παίκτης έχει διαφορετικές ικανότητες και θα μπορέσουμε να δώσουμε κάποια άλλα τακτικά στοιχειά.»
Σχετικά με τα παιχνίδια κυπέλλου και πρωταθλήματος:
Για μένα δεν έχει σημασία άμα είναι πρωτάθλημα ή κύπελλο, όταν δεν κερδίζω έχω πρόβλημα στο κεφάλι μου. Δεν έχει σημασία αν είναι παιχνίδι του κυπέλλου δεν το σκέφτομαι έτσι, θέλω οποίον παίκτη επιλέγω να είναι έτοιμος. Μου αρέσει η επιθετικότητα όταν κερδίζουμε την μπάλα αλλά και να ελέγχουμε την μπάλα όταν ο αντίπαλος αμύνεται. Να μπορέσουμε να κινήσουμε την μπάλα για να χαλάσουμε την ισορροπία του αντιπάλου, για αυτόν τον λόγο υπάρχουν παίκτες που αλλάζουν την ροή του παιχνιδιού.»
Σχετικα με τον Λημνιο αλλα και τον Κωνσταντινιδη:
«Για μένα οι προπονήσεις είναι πολύ σημαντικές, ο Λημνιός έδειξε πως είναι ένας παίκτης που έχει ποιότητα και πρέπει να υπολογίζεται, υπάρχουν αρκετοί παίκτες ο καθένας πρέπει να δείξει αρκετά πράγματα, το εξήγησα και με τον Τσίμιροτ αυτό. Για μένα δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο και οι προπονήσεις για την θέληση του να δείξει πως θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ. Για τον Κωνσταντινίδη δεν θέλω να μιλήσω δημόσια για αυτό. Πρέπει να ξέρουμε όλοι μας πως η ομάδα πρέπει να έχει πειθαρχεία, κανόνες και οι κανόνες να γίνονται σεβαστοί, αν δεν έχουμε κανόνες και δεν τους σεβόμαστε είμαστε μια ομάδα που την επόμενη μέρα μπορεί να διαλυθεί. Σχετικά με τον Κωνσταντινίδη, ένας παίκτης που έχει συμβόλαιο πρέπει να δείχνει ότι είναι έτοιμος σε κάθε παιχνίδι. Σαν προπονητής δουλειά μου είναι να ετοιμάζω τους παίκτες και την ομάδα για να είναι έτοιμη, τέλος ιστορίας αυτές είναι οι αποφάσεις!»
Σχετικά με την συνοχή της ομάδας:
«Είναι η αρχή της αρχής, γιατί τίποτα δεν γίνεται σε ένα βράδυ, και για αυτο τον λογο υπαρχουν κανονες που να γινονται σεβαστοι, κανεις δεν ειναι πανω απο τους κανονες την πειθαρχια και την ομαδα και αν καποια στιγμη γινει αυτο, διαλυθηκαμε!»
Σχετικα με το προβλημα της αναπτυξης και τον Ζαμπρανο:
«Θα μπορούσε ο Ζαμπράνο να γίνει μια καλή λύση σε αυτό πρόβλημα, είναι ένας ποιοτικός παίκτης και έχει την αυτοπεποίηθηση να περάσει μια γραμμή μπροστά»
Σχετικά με τις τελικές του ΠΑΟΚ, και την πίεση στην τελική προσπάθεια:
«Το πιστεύω και εγώ αυτό, ο καθένας μπαίνει στο γήπεδο με την θέληση να κερδίσει. Ο καθένας ξέρει ότι είμαστε στην αρχή στο να φτιάξουμε μια καλή ομάδα και όταν πάρουμε τα καλά αποτελέσματα θα έρθει και η προσωπική ικανοποίηση στον κάθε παίκτη. Και πιστεύω υπάρχει κάτι στην τελική προσπάθεια, που μας εμποδίζει να έχουμε κρύο αίμα.»
Σχετικα με το αγχος του ΠΑΟΚ
«Δεν παίζουμε 11 εναντίον 0 υπάρχουν και οι αντίπαλες ομάδες, στην πρώτη ευκαιρία του αντιπάλου να δέχεσαι γκολ, να σκοράρεις αμέσως, υπάρχει το άγχος να κρατήσεις το παιχνίδι, ο λόγος της κούρασης που υπάρχει δεν μας επιτρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι και δεν είμαστε 100% έτοιμοι. Αλλά τα παιχνίδια θα πρέπει να κερδηθούν και με τέτοιες καταστάσεις»
Σχετικά με το αν αρχίζει να καταλαβαίνει την ομάδα:
«Άρχισα να καταλαβαίνω την εξέλιξη και την ποιότητα κάθε παίκτη, όπως είπα μπορεί να είναι κάποια έμπνευση αλλά ο παίκτης κάνει την διαφορά. Και αν νιώθει καλά σωματικά και πνευματικά και έχει αυτοπεποίηθηση θα δώσει την λύση στην κρίσιμη στιγμή.»