Οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος τον τελευταίο καιρό με την ΑΕΚ, του άνοιξαν ξανά την πόρτα της Εθνικής ομάδας.
Ο επιθετικός της Ένωσης κλήθηκε από τον Μίχαελ Σκίμπε, για πρώτη φορά μετά τον Ιούνιο του 2016 και τους δύο φιλικούς αγώνες στην Αυστραλία, για τα παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ 2018, απέναντι σε Κύπρο (7/10) και Γιβραλτάρ (10/10).

Στις κλήσεις που ανακοίνωσε σήμερα ο Γερμανός εκλέκτορας δεν συμπεριλήφθηκαν, συγκριτικά με τις συναντήσεις απέναντι σε Εσθονία και Βέλγιο, οι Βέλλιος, Λυκογιάννης, Κυριακίδης και Σιώπης, ο οποίος είναι τραυματίας.

Την αποστολή συγκροτούν οι, Καρνέζης, Καπίνο, Ανέστης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Παπαδόπουλος, Ρέτσος, Σταφυλίδης, Τοροσίδης, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Μανιάτης, Ζέκα, Τζιόλης, Κουρμπέλης, Φορτούνης, Δώνης, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος, Μήτρογλου, Διαμαντάκος, Γιαννιώτας και Μάνταλος.

Η συγκέντρωση της Εθνικής θα γίνει την προσεχή Τρίτη (3 Οκτωβρίου) και την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση, στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

http://www.naftemporiki.gr/